“Головне – це правильне виховання”: нова дівчина Остапчука Катерина Полтавська змусила цілувати її руку

Молода дівчина Володимира Остапчука Катерина не боїться відкрито демонструвати стосунки з шоуменом у своєму блозі. Підписники нерідко ставлять дівчині запитання, які найбільше цікавлять.

Зірки доводять, що різниця у віці не грає роль, якщо людина свідома, розумна не на свої роки. Зіркова пара телеведучого Володимира Остапчука та журналістки Катерини Полтавської це теж неодноразово показує.

Дівчина розповіла, що професія її обранця лякала, адже бути публічною особистістю справа відповідальна, яка має свої нюанси. Катерина не пам’ятає, що думала після першого побачення, однак на підсвідомому рівні одразу вирішила, що це її людина.

Полтавська зазначила, що своїм подругам казала, що не погодиться зустрітися з Остапчуком ще раз, адже його діяльність неабияк лякала. Вона розуміла, стосунки з телеведучим – це постійна увага, приціл цікавості всіх прихильників зірки, але зараз стверджує, що не шкодує про своє рішення.

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук

Попри різницю у 16 років, цей фактор не заважає будувати щасливі стосунки з міцним фундаментом для подальшого спільного життя. Володимир зрозумів, що вона у свої роки – зріла людина і розумніша навіть за деяких жінок, яких взагалі знав. Ведучий зізнався, що познайомився з дівчиною в Instagram, листувався з приводу благодійного туру, але детальними подробицями не поділився.

Катерина Полтавська показала, як коханий цілує її руку

У своїх Instagram-stories дівчина жартує, демонструє буденне життя з Остапчуком, ділиться історіями з життя та гарними світлинами.

Цього разу Катерина показала, як Володимир проявляє до неї турботу та увагу. На відео, чоловік сидів в телефоні, а потім ніжно поцілував їй руку. Журналістка з гумором зазначила, що так виховала свого обранця.

Катерина Полтавська показала, як Остапчук проявляє до неї турботу

“Головне – це правильне виховання”, – підписала відео Полтавська.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.