Перша леді України Олена Зеленська розповіла про шлюб з екс-кварталівцем і президентом: “Є що сказати”

Олена Зеленська раніше не надто активно обговорювала подробиці свого особистого життя. Але після того, як її чоловік обійняв посаду президента України це стало невід'ємною частиною життя.

Олена вже багато років є дружиною Володимира Зеленського. Нині президента України, в от в минулому актора та засновника студії “Квартал 95”. Володимир створив цілу корпорацію, а це доволі складно. Але все було поступово і з великою підтримкою колег та друзів, а також коханої жінки.

В
Володимир та Олена Зеленські

Майже все подружнє життя з Оленою Володимир не афішував, адже жінка на той момент не хотіла публічності. Проте іноді пані Зеленська таки виходила у світ разом з популярним чоловіком. Та все ж таки Зеленському часто приписували у дружини Олену Кравець, бо саме з нею чоловік завжди грав всі сімейні сцени у “Кварталі”.

Та з 2019 року все змінилося, Зеленський став президентом, а його дружина Олена першою леді. Тому. Жінці вже доводилось виходити у світ та ставати публічною. Саме з тих часів широку аудиторію почали цікавити подробиці стосунків та родини Зеленських.

І як виявилось, Володимир ще у 7-му класі знав, що саме ця жінка стане його супутницею на все життя. Але їхні стосунки почали розвиватися вже під час навчання в університеті. Тоді вже обидва були дорослими та розуміли, серйозно це все чи ні. І Зеленський навіть відбив Олену у її тодішнього хлопця. Так буває, адже є люди які дійсно нам підходять попри все, і ті, які на нашому шляху тимчасово.

Володимир та Олена Зеленські
Володимир та Олена Зеленс

Олена з Володимиром зустрічалися багато років та не поспішали одружуватися, оскільки саме в той період вони обидва розвивали кар’єру та “Квартал”. Найголовнішим є те, що Олена адекватно сприймала це й також не поспішала вийти заміж.

Але зараз ми бачимо міцну пару, яка є прикладом для багатьох. Вони демонструють справжнє кохання, повагу, взаєморозуміння та турботу одне про одного. Це дуже цінно зуміти пронести своє кохання крізь стільки років та перепон.

Схожі статті