“Планувалося весілля. Але…”: Ксенія Мішина вперше розповіла, чому розійшлася з батьком свого сина

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вперше розповіла, що мала вийти заміж за батька свого сина Платона, але одруження так і не відбулося.

Син Платон — найважливіший чоловік у житті знаменитої української акторки Ксенії Мішиної. Не дивлячись на завантажені графіки та складну кар’єру, вона намагається зробити дитинство свого спадкоємця теплим, легким та наповненим любовʼю.

Як виглядає житло Ксенії Мішиної
Ксенія Мішина вперше розповіла, чому розійшлася з батьком свого сина

І хоча у цьому питанні рідний батько хлопчика їй не допомагає, Ксенія вважає, що нехай краще поруч не буде взагалі ніякого чоловіка, ніж поганий тато.

Ксенія Мішина вперше розповіла, чому розійшлася з батьком свого сина

Тим не менш, він нещодавно намагався повернутися у життя сім’ї. Але в нього цього не вийшло, хоча Ксенія давала йому шанс налагодити взаємини з сином. Акторка пояснила, що навіть Платон побачив, що чоловік не зацікавлений виконувати обов’язки батька, і здебільшого фокусувався саме на Ксенії.

А нещодавно зірка пригадала, як так сталося, що вона стала матір’ю-одиначкою. Також Ксенія повідала правду про їхні стосунки до розставання.

Ксенія Мішина вперше розповіла, чому розійшлася з батьком свого сина

“Раптом наші стосунки з коханою людиною звернули на гірший бік. Людина почала показувати своє істинне обличчя, а я не розуміла, чому саме так вийшло. Можливо, на це вплинула вагітність, яка “налякала”. Про це я дізнаюся через 11 років, коли об’явиться”

Ксенія Мішина вперше розповіла, чому розійшлася з батьком свого сина. Скріншоти особистої сторінки зірки в Instagram

Зараз акторка, звісно, ні про що не шкодує. А Ксенія мала досить непростий досвід стосунків з чоловіками і зараз розставляє межі та не дає себе в образу.

Свого сина вона намагається виростити правильно, щоб хлопець в майбутньому поважав жінок, розумів як не можна чинити і міг створити прекрасну та щасливу сім’ю.

Нагадуємо, що після розставання з Олександром Еллертом акторка не перебувала у стосунках з чоловіками офіційно. Зірка веде закритий образ життя і увесь свій час присвячує роботі. Тобто, Мішина вже два роки, як абсолютно вільна жінка.

Схожі статті