Володимир Дантес висміяв колишню Дорофєєву з Кацуріним на своїх концертах – коханню точно кінець

Володимира Дантеса можна сміливо назвати "повелителем тонкого гумору", адже вміє висміяти будь-яку ситуацію. Навіть в розлученні, яке виявилося важким та болісним знайшов теми для жартів.

Шоумен та співак Володимир Дантес після гучного розлучення у 2022-му році з Надею Дорофєєвою поринув у творчість та гумористичні виступи. У новому випуску “Неймовірної правди про зірок” на СТБ вияснилося, як чоловік висміяв свою колишню з бойфрендом Мішею Кацуріним.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Колишнє зіркове подружжя

Цікаво, що більшість жартів Дантеса, з гострими слівцями стосуються саме співачки та її особистого життя. Наприклад, насмішка про відпочинок Наді та Міші в Барселоні:

“Всі в повідомлення кидають фото, де моя дружина, разом з моїм найкращим другом зависають в Барселоні. І перша моя думка не типу: “Яка зрада, нічого собі”, а я думаю, а як він виїхав?”, – один із жартів Дантеса.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Незабаром в такій самій формі артист вирішив повідомити шанувальникам й про свої нові стосунки з Дашею Кацуріною, колишньою дружиною Міші, де зробив акцент на таку колаборацію пар, яка між ними відбулася. Доля ладна приготувати нам будь-які сюрпризи. Навіть, коли здавалося, що таке неможливо – зірки знайдуть, чим нас здивувати.

Нагадаємо, що під час повномасштабної війни, зірковий шлюб Дорофєєвої та Дантеса зазнав фіаско, тому влітку 2022-го він розпався. Втім, Надя не стала приховувати від аудиторії про початок романтичних зустрічань з ресторатором Мішею Кацуріним. Натомість сам Дантес довго не розповідав про роман з Дашею. Врешті-решт тепер все стало на свої місця й обидвоє нині не мають нічого спільного з їхнім минулим.

Схожі статті