Як виглядає нова обраниця Дзідзьо? Тільки-но колишня дружина за двері, як у співака з’явилася нова пасія

Розлучення знаменитих українських виконавців Дзідзьо та Славії сталося не так давно, але обидва вже активно налагоджують особисте життя після розставання.

Розлучення Михайла Хоми та його дружини Ярослави Притули було доволі гучним та скандальним. Перед офіційним розставанням жінка розповіла усе, що пережила у шлюбі з виконавцем і вплинула на репутацію чоловіка.

Весілля Славії та Дзідзьо
Весілля Славії та Дзідзьо

Пізніше до преси потрапила інформація про те, що жінка, імовірніше за все, вже мала роман на стороні, і шлюб артиста давно тріщав по швах. І хоча до суду Славія та скандали, розлучилися вони швидко та мирно. Ярослава не претендувала на майно співака і отримала у якості відступних розкішну квартиру. Зараз співак допомагає їй будувати музичну кар’єру.

Дзідзьо розповів про свою нову обраницю

Як виглядає нова обраниця Дзідзьо, на яку зірка проміняв колишню дружину Славію Дзідзьо розповів про свою нову обраницю

Ба більше, вже через півроку після офіційного розриву Михайло повідомив про те, щоб його житті з’явилася інша жінка. Таємнича красуня змогла завоювати серце артиста, але на його довіру, адже він заявив, що необхідно почекати, аби взагалі говорити про неї на публіку. Тобто, стосунки мають прийняти більш серйозний вигляд.

“Бачу поруч з собою милу жінку. Не даремно ж говорять, мила – це коли серцю мила, і розуму, і голові. Коли можна побути разом і наодинці. Тобто мила людина має бути”, — висловився Михайло про жінку, яку бачить перед собою

Саме ід час розмови з журналістами “Зіркового шляху” прозвучало зізнання про наявність роману. До того ж чоловік дуже не точно висловлювався про 24 лютого, коли подзвонив Юрію Горбунову та повідомив про війну, що наштовхує на думку, що цей день він зустрів саме з коханою. Варто відзначити, що і дружина артиста замовчує цю новину.

Примітно, що зірка досі дотримуються думки, що поруч з ним має бути красуня, яка не має відношення до шоу-бізнесу, адже всередині сім’ї не повинно бути конкуренції.

Нагадуємо, що ще декілька років тому виконавцю активно приписували роман з Ольгою Цибульською. Пізніше Ярослава зізналася, що її дуже ображала дана ситуація, а особливо її тривожили реакції самої Ольги, яка не поспішала заперечувати свій статус коханки.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.