Як склалося особисте життя 38-річної Славії та 39-річного Дзідзьо після скандального розлучення: усі подробиці

Співоча родина Славія та Дзідзьо багато років прожили разом і були дуже щасливими, але все має певний проміжок часу. Тому й їхнє сімейне щастя не проіснувало довгі роки й пара розлучилась.

Михайло Хома, більш відомий як Дзідзьо закохався у Ярославу ще в дуже юні роки та ці почуття проіснували багато років. Фотокартки з весілля Славії та Дзідзьо досі є у мережі. Там вони виглядають неймовірно щасливими та дуже гармонійними.

Весільний кадр Дзідзьо
Весільний кадр Дзідзьо

Ярослава та Михайло прожили цілих 20 років – це пів життя, і мало кому у сучасному світі вдається протриматися так багато років разом. Адже подружнє життя це важко. Потрібно розуміти, що будуть розголоси в тому чи іншому питанні, варто буде піддаватися, поступатися, іноді будуть виникати конфлікти. І це абсолютно нормальні речі

Свій творчий шлях вони почали майже разом та  продовжили його також разом, у їхньому подружньому житті ніхто нікому не заважає розвиватися. Адже вони обидва є творчі особистості. І вони потребують власного простору.

Та тепер простору у пари багато, адже вони вже з Дзідзьо давно розлучені в кожен живе своїм життям. Тож, відомо, що Михайло все ще холостяку, бо поки не готовий до стосунків. А також Дзідзьо більше не хоче обпікатися, бо розставання з Ярославою далося йому нелегко.

Та варто сказати, що перший час вони буди одне для одного справжніми ворогами. Проте вони таки рідні люди. Й коли пристрасті стихли, вони дійшли до примирення, але возз’єднуватися не збираються.

Дзідзьо на весіллі
Дзідзьо на весілл

До того ж Славія ніби вже знайшла нового супутника, але наразі жінка обирає мовчати й навіть не часто демонструвати фото у сторіс. Та це її особистий вибір, адже одні пубілічні стосунки Ярослава вже залишила позаду. А чутки та зацікавленість багатьох людей, насправді може зруйнувати все.

Схожі статті