Лідія Таран нарешті досягла бажаного та покинула Україну: місцем зупинки стала романтична Франція

Телеведуча 1+1 та кореспондентка ТСН Лідія Таран разом з донькою Василиною, з початку повномасштабної війни перебралися жити до Франції й вже сумують за домівкою.

День, який неможливо стерти з пам’яті, день, який залишив свій чорний слід в серці – пов’язують з 24 лютим, адже тоді росія вирішила, що має право заходити в чужі домівки та руйнувати все, що будувалося протягом тисячоліть.

Лідія Таран в пошуках безпечного місця, з донькою виїхала з України до Франції та знайшла прихисток в невеликому містечку Нансі. Розповіла, як нині живеться на чужині, про традиції, мовну культуру та побут.

Телеведуча з єдиною донькою Василиною живуть в будинку, в однієї з французьких родин. Розповіла, що не забуває про Україну й веде інформаційний фронт для своєї країни та Франції. Крім роботи, поєднує й навчання, але говорить про суттєвий мінус – під час страйків електричка зупиняється, що є проблемою, аби вчасно дістатися до певного пункту призначення.

Від кого Лідія Таран народила доньку
Лідія Таран з донькою Василиною

Каже, що в нинішніх реаліях назвала своє життя з дитиною комфортним та прийнятним, проте інколи накриває почуття суму за домівкою, колегами та друзями. Додала, що не має часу, аби роздивлятися красу романтичної Франції, адже поєднує навчання в університеті на магістратурі, виховання доньки та роботу на телеканалі 1+1 в ТСН. Окрім цього, доповідає французькою мовою про війну в Україні на заходах міста, а також не забуває про допомогу в проєкті “Здійсни мрію”, тому за змоги передає гуманітарну допомогу українцям.

Здавалося, що життя зіркової телеведучої сповнене безхмарності та позитивних моментів, адже перебуває в безпеці, красивій країні, проте виявилося, що Лідія невпинно працює й прагне повернутися до своєї домівки при першій слушній нагоді.

Схожі статті