Учасниця “МастерШеф” Катерина Велика опинилася в центрі уваги через своє авто: Бентлі за 300 тисяч доларів

Учасницю відомого кулінарного проєкту "МастерШеф" Катерину Велику назвали найбагатшою жінкою шоу через її життя та статки, а також вона запам'яталася всім своїм характером та різкими висловлюваннями.

Ні для кого не секрет, що Катерина успішно вийшла заміж й ба більше, сама жінка цього не приховує. Проте переконує, що ладна самостійно досягати своїх заповітних цілей та йти до кінця, тому участь в “МастерШеф” стала цьому доказом.

Ця особистість була дещо різкою у своїх висловлюваннях й інколи несправедливою, чим і запам’яталася публіці, проте це не завадило їй знайти своїх прихильників. Велика ніколи не впускала миті, щоб не розповісти за свого коханого чоловіка, тому часто хизувалася статками у вигляді розкішних особняків, дорогих автівок, подорожами різними куточками світу та розвитком бізнесу.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Катерина Велика
Катерина Велика опинилася в центрі уваги через своє авто

Участь в “МастерШеф. Битва сезонів” подарувала надію жінці, що зможе врешті-решт здобути омріяну перемогу, але цього не сталося, проте хочемо сказати, що трималася гідно. Вона зраділа за молодого переможця Олександра Цвіркуна, оскільки була впевнена, що йому це важливіше для процвітання власної кулінарної кар’єри.

Катерина Велика опинилася в центрі уваги

Нещодавно героїня нашого матеріалу потрапила під приціл обговорень через своє дороге авто. Жінка показала світлину, як припаркувала Бентлі вартістю приблизно 300 тисяч доларів й світлину її красуні виставили на сторінку одного з пабліків автомобілів. Катерина Велика розповіла, що тоді зустрілася з подругами й залишила на стоянці свій розкішний засіб переміщення.

“Ой, так зустрінешся з подругами й вже в соцмережах”, – підписала фото Катерина.

Зелена Bentley Continental GT 2022 року прикрасила весь кадр, а сама Велика неодноразово хизувалася своїми автівками та розкішним життям у власних соціальних мережах.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.