“Став рідним та близьким”: Марина Боржемська після розлучення з Узелковим зізналася в коханні іншому – оце так

Тренерка Марина Боржемська, яка отримала славу та доказ свого професіоналізму завдяки проєкту "Зважені та щасливі" зізналася в коханні неймовірному Києву в його свято.

Особисте життя цієї знаменитості сповнене великих таємниць та загадок, оскільки розлучення з боксером В’ячеславом Узелковим відбулося в далекому 2018 році й досі публіка не дізналася, чи перебуває у стосунках спортивна реалізовна особистість.

У 2022 році Марина відверто зізнавалася, що так, змогла знову покохати та підпустити ближче до себе нового чоловіка. Знайомство з коханим було випадковим – просто на вулиці, де тоді ще незнайомець запросив жінку на каву. Якщо ж вона довго думала, то донька Олівія вирішила все за маму, бо відразу погодилася на пропозицію й дала номер її телефону.

Марина Боржемська розповіла, що хорошого їй залишив Узелков
Марина Боржемська після розлучення з Узелковим зізналася в коханні іншому

Розповіла, що стосунки продовжують розвиватися, але нинішня ситуація у її романтичних взаєминах з таємничим бойфрендом невідома. Діти відразу помітили, що очі їхньої матусі почали горіти від щастя, тому радіють за особисте життя найріднішої людини.

28 травня українці відзначали пам’ятний день – День народження Києва, тому з цієї нагоди Марина публічно зізналася рідному місту в коханні, яке подарувало їй: успішну самореалізацію, дітей, житло та чудових друзів.

Марина Боржемська після розлучення з Узелковим зізналася в коханні іншому

“З твоїм днем, любий Київ. Ти для мене став рідним та близьким. Дякую, що впустив у своє серце. І ти назавжди в моєму серці”, – написала Боржемська.

Нагадаємо, що зіркове подружжя Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова зазнало офіційного розлучення у 2018 році. Чоловік намагався повернутися дружину, однак марно, адже жінка вирішила закінчити цю історію й поставити на ній крапку.

Схожі статті