Оксана Білозір розповіла про проблеми в шлюбі після розлучення з Недзельським: “Може не вкладатися в сім’ю”

Знаменита українська виконавиця Оксана Білозір вперше розповіла про проблеми в українській сім'ї після новини про її розлучення з Романом Недзельським.

Декілька місяців тому Роман Недзельський повідомив про те, що його дружина Оксана Білозір подала на розлучення. При цьому даний рішення не обговорювалося у парі. Мовляв, одного дня чоловік просто отримав повістку до суду. Після початку повномасштабної війни в Україні подружжя майже не бачилася і знаходилося у постійній розлуці.

Оксана Білозір розповіла про проблеми в шлюбі

Оксана Білозір розповіла про проблеми в шлюбі

Нещодавно Оксана Білозір дала ексклюзивне інтерв’ю для Stand Up Battle Club, в якому вперше розповіла про те, з якими проблемами українське суспільство зіштовхується у сфері сімейного життя і чому так стається.

“Взагалі сім’я — це унікальнe для українського народу, для нашої культури, бо ми більше 400 років були в неволі і сім’я зберігала наші традиції, мову, культуру, кухню, всі ті всі ті цінності, які на цей день є унікальними. Тому мама завжди — берегиня в сім’ї, це в нас святе. І треба дуже дуже велике розуміння мати, як ту сім’ю зберегти. Сім’ю мають наповнювати двоє людей. Навіть якщо мама, навіть якщо твоя дружина виховує дітей — це її праця. Її праця у тому числі на благо держави. В нас немає підходу до сім’ї, як до сакрального виду. В нас один може працювати, а другий може не вкладатися в сім’ю. Коли є такий момент… Проходить цей момент цього яскравого спалаху, блаженства, щастя і приходить момент доброзичливості, поваги, шани. От найважче в сім’ї — це залишити повагу одне до одного, розуміння одне одного, підтримка одне одного. Особливо в ці часи, в які ми зараз маємо — це ніжність одне до одного. Треба при любих обставинах бути разом”, —зізналася зірка.

Оксана Білозір розповіла про проблеми в шлюбі 

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Роман Недзельський присвячував увесь свій час волонтерство, а також активно знаходився на передовій. Рішення дружини його щиро вразило, адже вона не попереджувала його про можливий поворот подій, і лише поставила його перед фактом, що станеться розлучення.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.