Український емігрант Влад Яма провів сина в останній день в американській школі: “Не вірю своїм очам”

Зірковий суддя багатьох танцювальних шоу Влад Яма, якого вважають втікачем з України показав сина Леона, якого відправив в останній день навчання в американській школі.

Хореограф Влад Яма новими дописами та підтримкою, яку висловлює українцям зі Сполучених Штатів Америки провокує ще більше скандальних розмов навколо своєї персони. Нещодавно знаменитість знайшов валізу на смітнику й зазначив, що вона відправиться до захисників України, але вже не порожньою. Користувачів соціальної мережі обурила така поведінка, адже вважали цей вчинок недоречним.

Влад Яма провів сина в останній день в американській школі

Нещодавно у своєму блозі танцівник вирішив поділитися деталями свого американського життя та показав, як відправляє сина Леона до школи в останній день. Справді, час швидко летить, а тому школярі вже почали відпочивати від навчання на літніх канікулах.

“Не вірю своїм очам, але це останній день школи”, – розповів Яма.

Влад Яма провів сина в останній день в американській школі

Мережею ширилася інформація, мовляв, емігрант Влад Яма вирішив повернутися до України. Виявилося, що чоловік опублікував світлину зі студії шоу “Твій день” з 1+1 та підписав кадр коротко, але зрозуміло: “Вдома”. Після чого підписники збагнули, що таким чином, втікач повідомив про своє повернення, однак за інформацією команди програми, танцівник на знімальний майданчик того дня не приїжджав.

Влад Яма з дружиною та сином

Тому, наразі герой нашого матеріалу продовжує перебувати в Америці й, імовірніше за все, повернеться додому зовсім не скоро. Медійні колеги запевняють, що цю особистість, є за що поважати та впевнені – на фронті від зірки користі не було б ніякої.

Схожі статті