Злата Огнєвіч доводить свою правоту у конфлікті з Єфросиніною та Поляковою – “Зрозуміло, про кого йде мова”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч розкрила деталі конфлікту між Єфросиніною та Поляковою, доводячи свою правоту, адже переконана, що жінки пліткували саме про неї.

Зірковий конфлікт розпочався з того моменту, коли Єфросиніна та Полякова почали обговорювати Злату в одній з програм “Дорослих дівчат” й навели слово в слово її фразу зі сторіз. Там Злата зверталася до артистів, які покинули територію України на початку повномасштабної війни, а потім повернулися, коли зрозуміли, що вдома стало більш-менш спокійно.

Сама Огнєвіч стверджує, що мова в програмі йшла саме про неї, оскільки цитата була наведена майже точнісінько так, як сказала Злата у своєму Instagram. Каже, що побачивши відео, де Маша говорить, що вона не її мала на увазі – це викликало на устах знаменитості посмішку. Після того співачка не говорила ані з Олею, ані з Машею.

Злата Огнєвіч натякнула на нового коханого чоловіка
Злата Огнєвіч доводить свою правоту у конфлікті з Єфросиніною та Поляковою

Артистка не розуміє, на що образилися її колеги, адже вважає, що сказала правду. Імовірніше за все, у дописі Огнєвіч, Єфросиніна та Полякова побачили себе, розгнівалися та розкритикували Злату в одному з випусків “Дорослих дівчат” й навіть назвали її лицеміркою. Мовляв, вона просить підтримки, пропіарити власні пісні, а поза спиною почала обговорювати. Цікаво, але ніхто у цьому конфлікті імен не називав, тому можна виправдовуватися, типу не мали на увазі саме цю особистість.

Полякова та Єфросиніна говорять про фігуру
Злата Огнєвіч доводить свою правоту у конфлікті з Єфросиніною та Поляковою

Також за словами Злати, вона не розуміє, чому шуму підняла сама Маша, адже зірка мала на увазі артистів сцени, а Єфросиніна телеведуча, журналістка та громадська діячка. Переконана, що в цей момент у подружок було відсутнє об’єктивне оцінювання себе.

Схожі статті