Володимир Остапчук зізнався, скільки хоче дітей від 22-річної Полтавської – колишня Горняк не ощасливила

Український телеведучий Володимир Остапчук, який своїми скандалами має ще більшу цікавість до своєї персони розповів, скільки хоче дітей від нової дружини Катерини Полтавської.

Шоумен Володимир Остапчук відзначився в медійному просторі своїм особистим життям і входить до списку однієї з найбільш обговорюваної персони шоу-бізнесу. Однак новий гучний скандал в мережі довів  – це ще не кінець.

Катерина Полтавська
Володимир Остапчук зізнався, скільки хоче дітей від Полтавської

Нещодавно шоумена звинуватили в проведенні заходу російською мовою на грецькому острові Мінокос дня народження уродженки Одеси Юлії Буряк, яка вийшла заміж за російського олігарха Леоніда Арапова. Свою позицію Володимир пояснив й запевняє, що 95% гостей були українцями та й сама іменинниця теж, а за свої 38 років життя ні разу не був в росії. Ба більше, організатори дійства повідомляють, що вони, як гості свята допомагають мільйонами нашій армії.

Володимир Остапчук зізнався, скільки хоче дітей від Полтавської

Так, підписники поцікавилися в української зірки телебачення, скільки ще хоче дітей, адже відомо, що перша дружина Олена Войченко, за період офіційного шлюбу з 2007-2020 роки ощасливила екскоханого двома нащадками: донькою Емілією, якій вже 7 та сином Еваном-Олександром, якому 2.

Володимир Остапчук зізнався, скільки хоче дітей від Полтавської

Проте виявилося, що Остапчук прагне бути багатодітним татусем, адже запевняє, що обожнює дітей, тому на питання від користувачів відповів – прагне мати 3 або 4 дитини. Тому, молодій дружині Полтавській нині можна готуватися до материнства та майбутніх пологів.

Нагадаємо, що наразі питання з поділом спільного будинку, з другою колишньою дружиною Христиною Горняк не вирішено. Жінка переконана, вона має такі ж права на маєток, як і Володимир, тому обурена тим, що Катерина Полтавська вже планує, що можна знести та перебудувати під свій лад.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.