Макс Чмерковський знав більше і зробив правильний вибір: екс-холостяку стало відомо про зраду Яни Соломко

Найперший український холостяк Макс Чмерковський десятиліття не виходив з голови фанаток шоу, які так і не змогли зрозуміти, чому він не обрав Яну Соломко.

Макс Чмерковський та Яна соломка здавалися ідеальною парою. Молода дівчина одразу ж підкорила аудиторію своєю скромністю, небажанням брати участь у скандалах, порядністю, тощо. А тому глядачі щиро не могли зрозуміти, чому здавалося б розумний та зрілий чоловік зробив вибір на користь повної протилежності героїні нашої статі.

На той момент Олександра Шульгіна зіштовхнулася з серйозною критикою та супротивом від глядачів. І лише нещодавно Макс розповіла, що ж сталося на той момент насправді.

Макс Чмерковський розповів правду про свої стосунки з Яною Соломко

Макс Чмерковський розповів правду про свої стосунки з Яною Соломко. Олександра Шульгіна з Холостяком

Так, хореограф дав ексклюзивне інтерв’ю для Анни Олицької. В ньому Макс зізнався, що пошкодував про свою участь у романтичному реаліті-шоу, тільки-но познайомився з учасницями. Йому не сподобався абсолютно ніхто. Макс лише зміг виокремити декілька дівчат, з якими йому було приємно спілкуватись. Очевидно, серед них була Олександра, адже молоді люди підтримували зв’язок після завершення зйомок.

Макс Чмерковський розповів правду про свої стосунки з Яною Соломко

За словами Макса, продюсери шоу намагалися спровокувати усіх учасників на якісь дії, але Чмерковський давав сильний супротив. Завершувати фінал з Яною Соломко він навідріз відмовився і продюсери були вимушені погодитися.

В свою чергу Олександра ж зізнавалася, що Яна лише грала роль і була абсолютно іншою людиною поза кадром. Ба більше, у інших учасниць було відчуття, що дівчину готують до перемоги.

Після програшу на реаліті Яна так і не змогла побудувати музичну кар’єру (на той момент вона була підопічною Ігоря Кондратюка). Пізніше вона намагалася стати популярною в Сполучених Штатах Америки, а згодом навіть поїхала в російську федерацію. Саме там зараз дівчина намагається знайти своє місце на естраді. Усіх своїх українських колег, а також колишніх фанатів Яна здивувала піснею, яку вона випустила у підтримку війни.

Її поведінку в шоу-бізнесі називають найцинічнішою. І це не дивлячись на те, що Ані Лорак та Таїсія Повалій постійно знаходяться на повістці дня і вважаються ледь не головними зрадницями.

Схожі статті

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського: так живуть “МастерШефи”

Дивовижний факт, але всі домашні кухні суддів "МастерШеф" - Ектора Хіменеса-Браво, Мартиновської та Ярославського виконані в одному стилі. Таке почуття, що над ними працював один дизайнер.