Фіналіст “МастерШеф. Професіонали-4” Сашко Гриценко розповів про стосунки з Мартиновською: “Богиня”

Для кожного, хто приходить на шоу "МастерШеф" існує своя мета і своє уявлення про розвиток подій. Звісно, кожний хоче перемогти та довести всім і собі в першу чергу, що він найкращий.

Вже понад 10 років “МастерШеф” збирає на своїй кухні найкращих кулінарів країни, вони можуть бути як професіонали, так і аматори, але кожен з них на цьому проєкті перевершує себе та свої здібності. Оскільки на проєкті щоразу влаштовують різні та дуже складні конкурси, де кожен може продемонструвати свій талант.

Олександр Гриценко

У крайньому сезоні професіоналів брали участь доволі цікаві і яскраві учасники. І лише деякі з них змогли запам’ятатися глядачам та суддям. Звісно, що не всі улюбленці глядачів можуть дійти до фіналу, але вони точно стають доволі популярними серед українців, і тому багато хто цікавиться їхнім життям вже поза проєктом.

У четвертому сезоні професіоналів декілька учасників стали дуже популярними, і троє з них дійшли до фіналу та змогли продемонструвати всі свої вміння та навички у власному меню, яке їм варто було продумати з самого нуля, приготувати та презентувати суддям.

І якраз Олександр Гриценко став одним з тих учасників, хто зміг дійти до фіналу і запропонувати суддям своє авторське та досить креативне меню. Щоправда, перемогти чоловік не зміг, але підкорив суддів і довести, що він має справжній талант та навіть створити інфопривід для ЗМІ з Ольгою Мартиновською.

Річ в тому, що Сашко виклав спільне фото з самого фіналу разом з Олею Мартиновською та підписав її так:

“Богіня, яка дала мені найкраще в моєму житті прізвисько”

Фото Олі та Сашка

Тож, тепер Саша має дуже красиве спільне фото з Мартиновською, яка почула від нього приємний комплімент, від якого, їй звісно дуже приємно.

Схожі статті