Кохана Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко народила йому донечку Ніну і знову стала мамою дівчинки: “Мама Соломії”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко зробила важливий крок у житті та стала хрещеною матір'ю. Знімки з події вже опубліковані самою артисткою.

 

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко як ніхто інший знає, що таке щастя материнства і як прекрасно бути матір’ю дочок. Сама артистка виховує двох — юну Уляну та маленьку Ніну.

Дівчата народилися від різних батьків, однак у родині панує гармонія та ідилія. Ба більше, саме у той момент, коли в сім’ю увійшов Арсен Мірзоян, стосунки Антоніни Петрівни та її дочки налагодилися.

Тоня Матвієнко повідомила, що стала хрещеною матір’ю

На даний момент найдорожчим скарбом у сімействі Матвієнко є маленька Ніна. Заради неї рідні готові абсолютно на все. Сімейне життя Арсена Мірзояна та Тоні також складається добре, про що вони активно розповідають журналістам, і, звісно, шанувальники чекають, коли ж пара наважиться на ще одну дитину.

Тоня Матвієнко повідомила, що стала хрещеною матір’ю

Але в публічному просторі про це зіркове подружжя поки що не говорить. Натомість нещодавно Тоня Матвієнко оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри з не менш важливої події: виявляється, нещодавно артистка стала хрещеною матір’ю.

Так, співачка заявила, що вони з пані Оленою породичалися і вона стала хрещеною для Соломії. Обійшлося без уточнень. Хто така Соломія залишилося загадкою, адже вона може бути дочкою Олени, або ж це просто церковне імʼя самої Олени.

У кадрах панянки постали у вишитих сукнях, з макіяжем та укладанням. Після хрещення, звісно, відбулося свято, яке було влаштовано у ресторані.

Нагадуємо, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян познайомилися під час зйомок вокального шоу “Голос країни”. На той момент співак був одруженим і виховував двох синів. Однак, це не зупинило його на шляху до щастя. Згодом Арсен прийняв рішення розлучитися, залишив минулій родині усе своє майно та прийшов жити у будинок Ніни Митрофанівни Матвієнко.

Багато років зіркове подружжя жило разом з батьками, і лише напередодні повномасштабної війни Тоня зізналася, що вони готові перебратися на власну квартиру, яку не так давно придбали. Планам завадила саме війна. Співачка була вимушена евакуювати своїх дочок за кордон, а Арсен залишився в Україні та активно гастролював з благодійними концертами.

Схожі статті