Дантес повернувся після дня народження та відзвітувався, чому зник – збентежений стосунками з Кацуріною?

Володимир Дантес – відомий український співак та шоумен, який отримав ще більшу популярність після шлюбу з виконавицею Надією Дорофєєвою, а згодом ще й після розлучення.

У 2022 році колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва публічно представила нового коханого публіці – друга експодружжя Мішу Кацуріного. Цікаво, що після цього Дантес почав зустрічатися з Дашею, ексдружиною Михайла, однак цей факт приховував до останнього.

Юзери соціальних мереж запідозрили Дантеса та Кацуріну в закінченні їхньої любовної історії, адже на це є вагома причина. 28 червня співак зустрів своє 35-річчя, а тому з цієї нагоди він відкрив банку для збору коштів українським захисникам. В коментарях під дописом медійні колеги почали вітати зірку, підтримувати його ініціативу, однак кохана Даша ані у своєму блозі, ані на сторінці Володимира не промовила в його адресу ні слова. Таким чином, публічного привітання від дівчини шоумен не дочекався.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Плітки про розірвання стосунків з новою коханою Володимир ніяк не коментує. Втім, наважився повідомити, де зник після дня народження, подякував за зібрані кошти своїй аудиторії, а також надав фотопідтвердження, на що витратив чималу суму грошей.

“Ну ось, я повернувся до соціальних мереж і після дня народження готовий ще раз вам подякувати за те, що ви стільки задонатили, дякую вам велике”, – розповів Дантес.

Кошти, які вдалося зібрати шоумен витратив на авто та дрони-камікадзе й дуже щасливий мати таку віддану кількість прихильників, які привітали не тільки словами, а й на справі.

Дантес повернувся після дня народження та відзвітувався, чому зник

“Це перші три банки, які закрили завдяки вам. Ви самі це відчуваєте, настільки ви круті. Ми всі за день закрили купу потреб військових, ви неймовірні, я хочу, щоб ви цим надихнулися”, – подякував Володимир.

Схожі статті