Джамала розповіла, як її підсиділа подруга Тіни Кароль Юлія Саніна: “Я мала вести Євробачення”

Джамала та Юлія Саніна відомі та дуже популярні українські співачки. Їхній стиль дуже різниться, але їх обох дуже любить і поважає українська публіка, яка захоплена творчістю жінок.

Кожна з жінок була гідна стати частиною такого масштабного шоу, як Євробачення, але участь, виступ і його ведення – це все різні рівні, яких знову ж таки гідна кожна. Але нашу країну цього року представив гурт “TVORCHI”, які зайняли 6 місце. А от Юлія Саніна стала ведучою. На цю роль дуже ретельно обирали кандидатів за дуже високими критеріями.

Юля Саніна з Джамалою

Юля підійшла ідеально, адже вона має досвід, неймовірну популярність серед слухачів, гарний рівень англійської та тонке відчуття музики, а також харизму. Всі ці фактори у сумісності неймовірно важливі. Кандидатуру Саніної розглядали з самого початку, адже вона дуже крута артистка і людина.

Але насправді, спочатку ведучою мала стати Джамала, але у новому інтерв’ю жінка Джамала зізналась, що мала вести “Євробачення 2023” у Ліверпулі замість Юлії Саніної. Проте сама співачка  відмовилася від цієї пропозиції, оскільки в той проміжок часу вона ретельно готувалася до шоу. У той час вона була зайнята прем’єрою альбому “QIRIM”, яку не могла перенести і в яку вклала всю свою душу та свій біль за народ. За словами Джамали, її колега Юлія Саніна була неперевершена в ролі ведучої конкурсу, і краще б за неї ніхто з цим не впорався. Адже фронтвуменка гурту “The Hardkiss” змогла відкритися в цій ролі та проявити себе з нової сторони, адже Юлі притаманна сором’язливість.

Джамала на інтерв’ю

Тож, все сталося так, як і повинно було, адже Саніна насправді була на своєму місці, а Джамала в цей час не розтратила свій потенціал та натхнення на створення дуже важливого для неї проєкту.  І головне те, що від цього рішення не постраждав ніхто, навпаки всі залишились щасливими та реалізованими.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.