Надя Дорофєєва і Міша Кацурін відгуляли гучне весілля та приймають привітання від зірок: “Дай Боже щастя”

Тривалий час Наді та Михайлові приписували весілля, але самі зірки не коментували зміну свого статусу. Дорофєєва лише світила обручкою на безіменному пальці, але продовжувала мовчати.

Майже 2 роки молода українська співачка Надя Дорофєєва щаслива у сосунках з відомим ресторатором Михайлом Кацуріним, який безмежно її кохає. Їхні стосунки почалися таємно, адже тоді артистка тільки розійшлася з Дантесом, а Міша ти часом вирішував свої сімейні проблеми з Дашею Кацуріною. Тож, пара й так натрапила на дуже гучний скандал та хвилю критики, а підливати масла у вогонь вони, звісно не хотіли.

Надя та Михайло одружилися
Надя та Михайло одружилися

Багато часу Надя і Міша терпіли всіх хейтерів, які були дуже агресивно налаштовані проти них, адже в нас кожен думає, що може висловлювати свою думку незалежно від того доречна вона чи ні. Проте закохана пара намагалась не звертати уваги на ці коментарі і просто насолоджувалися одне одним, що було дійсно правильним рішенням.

А от згодом Дорофєєва вирішила випустити пісню, яку вони з Кацуріним написали разом. У тексті вони вирішили поділитися своїми почуттями та історією кохання. І саме після спільного треку та кліпу, аудиторія почала сприймати їхні стосунки за дійсність та навіть писати слова підтримки.

Тепер стосунки Наді та Михайла нікого не дивують, а навпаки багатьох дуже захоплюють. Адже це насправді сміливе кохання. Кохання попри все, попри війну, засудження, критику та недоречні часи.

Та сьогодні Надя Дорофєєва виклала відео, де вона стоїть у білій весільній сукні з букетом нареченої, а Кацурін одягнений у гарний костюм. Пара хизується своїми каблучками і приймає вітання в коментарях від зірок.

Вова Ярославський, Леся Нікітюк, Віра Брежнєва, Ксенія Мішина та інші привітали молодят і побажали їм щастя та любові.

Схожі статті