Оля Полякова показала, яку вечерю для неї приготувала донька Маша: “Скільки капусти ти нашинкувала?”

Оля Полякова входить до списку українських знаменитостей, які боротимуться за справедливість до останнього, вміло відстоюватимуть свої кордони та власних спадкоємців.

У сучасному світі варто дотримувати етичних правил, сімейних цінностей та поваги один до одного. Нещодавно знаменита українська співачка Оля Полякова потрапила до гучного обговорення з 18-річною донькою Машею.

Суперблондинка української сцени хотіла подати заяву до суду на українське видання “Главред”, яке опублікувало матеріал про доньку Полякової, який містив некоректні висловлення про фігуру дівчини. Знаменитість публічно звернулася до команди видання, стала на захист своєї дитини, а також зазначила, що такої ситуації десь за кордоном не допустили.

Маша Полякова
Оля Полякова та Маша Полякова

Далі команда “Главред” оприлюднила новий матеріал з вибаченнями, однак Оля Полякова прагне, аби журналіст, який написав даний матеріал особисто перепросив перед зіркою та її 18-річною донькою, адже впевнена  – за свої вчинки кожен має нести відповідальність.

Така тверда позиція Олі Полякової заслуговує на повагу від пересічних громадян та матусь, які прагнуть виховувати впевнену в собі особистість та стають на захист особистих меж своїх дітей.

У блозі улюблених зірок сучасного шоу-бізнесу прихильники можуть спостерігати за їхнім життя поза медійністю. Так, цього разу Оля Полякова оприлюднила та публічно подякувала доньці Маші за салат, який приготувала для неї дівчина, що чекав знаменитість після робочого дня, назвавши це найкращою їжею в літню пору.

Оля Полякова показала, яку вечерю для неї приготувала донька Маша

“Оце найкраща літня їжа. Приїхала голодна з міста, зараз наїмся і буду спати. Гадалка Машуня, скільки капусти ти нашинкувала мамі? Дякую, дитино”, – подякувала Полякова.

Нагадаємо, що Оля Полякова заміжня жінка за відомого бізнесмена Вадима Буряковського, якому подарувала двох дівчаток – старшу Машу та молодшу Алісу. Сестри вже перейняли таланти зіркової матері в співах, почутті гумору та акторській майстерності.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.