Найбагатшій учасниці “МастерШеф” Великій – 43: святкує не в Україні, з розмахом і в компанії крихітного сина

З впевненістю можна сказати, що Катерина Велика — учасниця, яка запамʼяталася глядачам найбільше. І які емоції вона б не викликала, але байдужим вона не залишила нікого.

Безумовно, екс-учасниці кулінарного шоу “МастерШеф” неймовірна кількість шанувальників. Але так само у зірки були хейтери, які не давали спокою їй у коментарях. І хоча Катя не з’являється на екранах вже два роки, інтерес до неї не вщухає.

Катя Велика показала відкриті колонки
Катерина Велика святкує 43-й день народження

Зараз героїня нашої статті знаходиться далеко від Батьківщини. Разом з маленьким сином та чоловіком вона виїхала за кордон і на даний момент знаходиться в Португалії. Про це говорить як контент на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, так і дані про її акаунт, які надаються компанією “Мета”.

І саме у цій країні кулінар зустрічає свій 43-й день народження. Важко повірити, але ще один рубіж пройдено.

Катерина Велика святкує 43-й день народження

Так, нещодавно Катерина опублікувала нову фотографію у своєму мікроблозі, у дописі до якої повідомила про те, що вона іменинниця.

Учасниця МастерШеф Катерина Велика святкує 43-й день народження. Скріншот особистої сторінки кулінара

У кадрі Катя постала на тлі океану, пальм, зелені та блакитних небес. І як завжди не забула про свій стиль. Образ Великої був складений з блакитної туніки з рюшами на рукавах та в області талії. На ноги зірка одягла напівпрозорі колготки та білі туфлі на підборах.

Нагадуємо, що у шоу Катерина запам’яталася не тільки своєю безумовною харизмою, але й багатством, яке ніколи не соромилися виставити на показ. Інколи у героїні нашої статті через те виникали проблеми з іншими учасниками. Навіть завершивши зйомки на телебаченні, Велика все ж таки не забуває нагадати про те, який спосіб життя веде. Наприклад, нещодавно зірка показала вона там, на якій автівці і їздить.

героїня нашої статті потрапила під приціл обговорень через своє дороге авто. Жінка показала світлину, як припаркувала Бентлі вартістю приблизно 300 тисяч доларів й світлину її красуні виставили на сторінку одного з пабліків автомобілів. Катерина Велика розповіла, що тоді зустрілася з подругами й залишила на стоянці свій розкішний засіб переміщення.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.