Невже вагітна? Ольга Цибульська звернулась до лікаря, щоб перевірити гормони: “Була здивована”

Сьогодні зранку Ольга Цибульська приголомшила підписників Instagram, виклавши сторіс з поліклініки. Про що повідомила співачка читайте на порталі Сенсація.

Українська телеведуча Ольга Цибульська почала день з відвідування лікаря, про що повідомила підписників в Instagram. В своїх сторіс співачка виклала фото з лікарні, де проходила обстеження.

“Дівчинка +30, це коли ранок починається не з просеко, а з аналізів” – пожартувала Ольга.

Цибульська проходить обстеження
Цибульська проходить обстеження

Жінку порадувала велика кількість жінок при надії в черзі. Нагадаємо, раніше співачку підозрювали в “цікавому положенні”. Співачка виклала пост, де готувала коктейлі, й відразу з’явились коментарі про ймовірну вагітність жінки. Підписників на цю думку наштовхнуло вбрання Олі, а саме – сорочка, зібрана у вузол на животі. Цибульська не відповідала на такі зауваження та ігнорувала зацікавленість шанувальників.

Ольга Цибульська зацікавила підписників можливою вагітністю
Ольга Цибульська зацікавила підписників можливою вагітністю

Трішки пізніше співачка пояснила такий початок дня. Зірка наголосила на необхідності слідкувати за своїм здоров’ям. В останній час виконавиця помітила за собою зміни, набряклість, різкі переміни настрою, тому й вирішила провести обстеження. Співачка перевірила гормони, ще попереду в неї УЗД. Ольга хоче дізнатися, де організму потрібна підтримка та на що звернути увагу. Жінку наштовхнула на відвідування лікаря знайома, що через стрес не відразу звернула увагу на своє самопочуття. Вона не звернулася одразу до лікаря та втратила дорогоцінний час, про що шкодує.

“Не скажу Вам, що я готова однозначно включитися в якусь медикаментозну терапію. Але в крайньому випадку, почати розбиратися зі своїм здоров’ям, я думаю ок” – пояснила Цибульська.

Оля повідомила, що буде продовжувати тримати підписників в курсі справ. Сподіваємося, нічого серйозного обстеження не виявить та бажаємо зірці міцного здоров’я.

Схожі статті