Володимир Дантес замість відпочинку бавиться з дітьми Кацуріної: відіспатися не вдасться – тепер він батько

Знаменитий український співак Володимир Дантес у шлюбі з Надею Дорофєєвою заявляв про те, що є чайлдфрі, проте згодом покохав дівчину з нащадками та прийняв їх за своїх.

Так, у розмові з відомою телеведучою та громадською діячкою Машею Єфросиніною Володимир Дантес зізнався, що продовжує вважати себе чайлдфрі. Втім, Маша не повірила цим словам, адже бачила, як зірка займається з ними розвитком у формі гри, розмовляє по відеозв’язку на відстані, розважає, годує.

Володимир зізнався, що добре ставиться до спадкоємців Даші, адже він покохав дівчину з дітьми, тому розумів, на що він пішов. Однак додав, не намагається замінити малечі батька, адже знає, що у них є біологічний тато, який так само, попри обставини та нову дружину, продовжує їх любити.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Володимир Дантес і Даша Кацуріна

Нещодавно колишній чоловік Даші Кацуріної, ресторатор Міша Кацурін зіграв весілля з ексдружиною Дантеса Надею Дорофєєвою. Утім, повідомити публіці про новий статус сімейної пари молодята наважилися після місяця самої церемонії.

Дантес зізнався, що на весілля його не запрошували, але він знав про ці плани. Каже, що не тримає ніяких образ на Дорофєєву, відпустив минуле та живе своїм життям.

У своєму блозі соціальної мережі Instagram Володимир Дантес показав, як проводить час з коханою Дашею та її дітьми. Чоловіку не вдалося відіспатися у власний вихідний, адже все сімейство вибралося на родинний відпочинок до басейну. Але Дантес насправді задоволений, що має змогу насолодитися спільним дозвіллям та побути зі своєю дівчиною.

“Я нарешті буду відпочивати, “відісплюся”. Насправді – шик”, – розповів Дантес.

Володимир Дантес замість відпочинку бавиться з дітьми Кацуріної

Всупереч втомленості, Володимир щасливий, адже раніше розповідав, що через завантажений графік роботи та перебування Даші то за кордоном, то в Україні бачиться пара не так багато часу, як їм хотілося.

Схожі статті