Село Некраші – не для українських “крашів”: де народилися Олексій Арестович, Олег Винник і Володимир Кличко

Кожна відома людина – це звичайна людина, але у нашому суспільстві досі прийнято вважати їх особливими. А зірки також народжуються у селах, вони проходять всі стадії життя, так само як і інші.

Люди впевнені, у теорії, що зірками, політиками, поетами та загалом впливовими людьми можна стати лише через зв’язки. Але ні, варто розуміти, що свої таланти потрібно вчасно помічати, розвивати й демонструвати світові. Так, це завжди важкий шлях, але саме через це й далеко не всі талановиті люди стають зірками.

Наприклад, у нашому українському шоу-бізнесі є багато зірок, що народилися у селах, вони там вросли, їх виховували за місцевими законами і вони цінують не великі гроші, за які можна все купити, а людяність та щирість, яка є в кожному з нас. Просто люди зовні бачать лише образ, який має бути втілений у життя.

Олег Винник

Олег Винник
Олег Винник

Легендарний повелитель вовчиць Олег Винник попри свою зірковість і шалену популярність та високий рівень життя насправді ж є уродженцем села Верборка, що знаходиться у Черкаській області. Олег провів там все своє дитинство та виріс за людськими законами. Саме тому у житті він цінує простоту, доброту і щирість, адже його так навчили.

Олексій Арестович

Чому Арестович був у тіні до 2022 року
Олексій Арестович

Психолог і екс-радник Офісу президента Олексій Арестович також не народився у столиці й навіть не народився у великому місті. Його місце народження – це  Дедоплісцкаро, що знаходиться у  Кахетії, але нині це вважається Грузією. Тож, улюбленець мільйонів українців теж має просте коріння.

Віталій Кличко

Віталій Кличко планує випускати другу збірку своїх цитат
Віталій Кличко

Політик і відомий боксер народився не в Україні, він має киргизстанське коріння, адже його місце народження село Біловодське. Отже, Віталій також не є уродженцем мегаполіса, але досяг успіхів у двох сферах.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.