Дружина Влада Ями Лілія похизувалась подякою від командування за допомогу: гордості немає меж

Благодійні вчинки, допомога українським військовим та відданість своєму народові – це те, що у всьому світі показує небайдужість людей. Українці вони чи мають іншу національність – неважливо.

Насправді через війну з України були вимушені виїхати мільйони людей, тисячі родин з дітьми. І це страшно, дуже страшно, бо залишати свою домівку і не розуміти, чи повернешся ти туди ще хоч раз у житті – боляче. Але більшість виїжджала на паніці, і вони взагалі робили це швидко та без зайвих думок.

Родина Ями
Родина Ями

Серед українських зірок вистачає таких родин, які виїхали з самого початку і зараз живуть в різних країнах. Проте вони не забувають про те, що Україна потребує допомоги. Так, їх багато хто засуджує, але ніхто не був на їхньому місці. Тому всі засудження і невдоволення є недоречними. Але, на жаль, мало хто це розуміє та поділяє цю думку.

Так, наприклад, родина хореографа і танцюриста Влада Ями потрапила від величезну хвилю хейту. А все через те, що чоловік не виправдав сподівань народу і колег. А він просто залишився разом з сином і дружиною. Так, за кордоном, але це ще ні про що не каже. Головне, щоб люди не забували, що відбувається вдома і транслювали це або просто допомагали ділом.

Родина Ями неодноразово брали участь у різних зборах для Збройних Сил України. Вони приходили у штаб і допомагали збирати посилки для військових з усім необхідним. І це вже вчинок, адже вони могли просто і спокійно собі жити в Америці, бо там інший вимір.

Тож, через допомогу захисникам, Лілія Яма отримала подяку від командування та особового складу 24-ї окремої бригади механізованої бригади імені короля Данила. Та благодійного фонду Флориди.

Подяка Лілії Ями
Подяка Лілії Ями

Звісно, для жінки це дуже цінно та додає їй гордості за себе і свою родину. Адже вони з Владиславом не сидять просто так на місці склавши руки.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.