“Кривляння не для гімну”: Джамала нарвалася на критику через виконання гімну України в авторському стилі

Співачка Джамала виконала гімн України на благодійному матчі в Лондоні. Не всі шанувальники залишилися задоволеними.

Переможниця “Євробачення-2016” вирушила до Лондону, щоб заспівати гімн України на благодійному матчі Game4Ukraine. Джамала виконала гімн на стадіоні “Челсі”.

Співачка вважає, що на неї покладена відповідальна місія. Власними враженнями виконавиця поділилася на своїй сторінці в Instagram. Джамала зазначила, що гімн – це особлива пісня для кожного українця.

Джамала виконала гімн України
Джамала виконала гімн України

Але не всі шанувальники були в захваті від виконання. Частина підписників заявили, гімн не просто пісня та виконувати його потрібно за затвердженою мелодією та мотивом.

“Критику важко сприймати. Але це гімн, а не пісня. Ви його виконали для себе, бо усі інші люди на стадіоні прийшли на ваш концерт і не змогли заспівати усі разом. Вважаю, що потрібно заборонити змінювати гімн.”, “Будь ласка, виконуйте Гімн згідно з його мелодією, а не на ваш розсуд!”, “Голос сильний, але це кривляння не для гімну”, “Дуже люблю Вас, як співачку. Проте в цьому випадку мелізматика абсолютно недоречна”, “Дуже поважаю Вас, але це виконання було жахливе” – написали підписники.

Джамала виконала гімн України перед благодійним футбольним матчем
Джамала виконала гімн України перед благодійним футбольним матчем

Джамала критику сприйняла спокійно та попросила не шукати “зради” там, де її нема. Співачка зазначила, виконання завжди залежить від самого виконавця та буде відрізнятися.

Нагадаємо, матч проходить за ініціативою з підтримки України United24. Зібрані гроші направлять на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині. Андрій Шевченко та Олександр Зінченко стали капітанами команд, що брати участь в грі.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.