Боржемська розповіла, як Узелков повів себе з їхніми дітьми після 24-го лютого: “Немає, не було і не буде”

Марина Боржемська вперше за 2 роки дала ексклюзивне інтерв'ю і розповіла в ньому, чи змінилося ставлення його колишнього чоловіка до неї та дітей.

5 років тому стало відомо про те, що знаменитий український боксер В’ячеслав Узелков розлучається зі своєю дружиною Мариною Боржемською. Двадцятирічна історія закінчилася небувалим скандалом. Зокрема, жінка не розповіла, в чому саме була проблема, але зібрала валізи та пішла разом з дітьми з дому після нічного скандалу.

Спортсмен не бажав тихо розбиратися зі своєю колишньою і на всю країну звинувачував її у тому, що вона нібито не дозволяє їхнім дітям спілкуватися з ним. Натомість Марина намагалася захиститися і спростовувала дані тези.

За її версією, дітлахи самі не бажали спілкуватися з батьком після почутого та побаченого.

Марина Боржемська розповіла, чи спілкуються діти з Вʼячеслав Узелковим

Марина Боржемська розповіла, чи спілкуються діти з Вʼячеслав Узелковим

Востаннє Марина розповідала про стосунки з колишнім чоловіком Маші Єфросиніній. В інтерв’ю вона розклала усе по полицях і заявила про те, що не бажає повертатися до цієї теми.

В’ячеслав Узелков не допомагав сім’ї фінансово, мав проблемні стосунки з дітьми і в цілому так і не відпустив образу на свою колишню дружину.

Нещодавно Марина та Маша знову зустрілися та поговорили. Телеведуча не впоралася зі спокусою запитати у Боржемської, чи змінилася поведінка Узелкова після початку війни. Адже повномасштабне вторгнення внесло серйозні зміни у життя багатьох людей, а також ініціювало серйозну переоцінку у багатьох сферах життя українців.

Марина Боржемська розповіла, чи спілкуються діти з Вʼячеслав Узелковим

Але потішити якоюсь позитивною відповіддю Боржемська не змогла. За її словами, чоловіка просто немає.

“Мені настільки не хочеться цього коментувати, і мені так би хотілося, щоб ти мене зрозуміла. І власне, немає що коментувати. І тому я не хочу обговорювати ту людину, якої нема, не було і не буде. Але як завжди дякую йому за чудових дітей”

Примітно, що за ці декілька років В’ячеслав таки зміг налагодити особисте життя і зараз має іншу сім’ю. Але даний момент жодним чином не посприяв його примиренню з минулою родиною.

Схожі статті