Показав нову кохану: Ахтем Сеітаблаєв поділився спільними світлинами із загадковою обраницею

Український режисер та актор кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв не звик голосно заявляти про особисте життя, проте днями все ж таки поділився знімками із новою фавориткою

Після початку повномасштабного вторгнення відомий український актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв, вступив до лав тероборони. Зараз Сеітаблаєв служить у ЗСУ та робить все можливо задля безпеки співгромадян.

До зустрічі з новою дівчиною, Сеітаблаєв був у шлюбі з продюсеркою Іванною Дядюрою, з якою розлучився в 2021 році. У них є спільна донька Сафія та син Іванни – Анатолій, від  попереднього шлюбу. Режисер також має сина Селіма і доньку Назлі з попередніх стосунків.

Після розлучення режисер не розповсюджувався на тему особистого життя, проте у квітні цього року заявив, що його серце зайняте. Вперше аудиторія побачила актора разом із новою коханою на допрем’єрному показі фільму “Рашизм. Історія хвороби”. Пара приховує всі подробиці особистого життя, але періодично ділиться спільними світлинами у Instagram. Пізніше стало відоме ім’я коханої Сеітаблаєва, дівчину звати Мар’яна Дмітрієва.

Днями пара опублікувала нові фото. Фотографії замилували шанувальників, які відзначили, як помітно змінився Ахтем після зустрічі з новою коханою. У спільній публікації, яка не містила підпису, закохана пара поділилася кількома селфі. На знімках 50-річний Ахтем позував у військовій формі, тоді як Мар’яна приміряла різні образи, включаючи синій брючний костюм, чорний піджак з оздобленнями у кольорах українського прапора та чорний світшот із зображенням тризуба. На одному з фото їх можна побачити біля річки.

Ахтем Сеітаблаєв вперше поділився спільними світлинами із новою коханою
Ахтем Сеітаблаєв вперше поділився спільними світлинами із новою коханою

Фоловери висловлюють щире захоплення та бажають парі довгих років спільного життя:

“Як у тебе світяться очі”

“Прекрасна пара! Щастя під мирним небом та скорішого повернення додому”

“Гарна пара, бережіть одне одного”

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.