Вразила новиною про роман із дівчиною: Ольга Цибульська поділилась деталями про особисте життя

Українська співачка Оля Цибульська з'явилась на YouTube каналі Радіо Люкс ФМ та дала інтерв'ю в рамках проєкту "Чат дівчат". Ольга поділилась подробицями про залицяння з боку жінок.

Прихильниця з університету

На запитання ведучої, чи “клеїлись” колись до Цибульської жінки, співачка відповідає – було. Історія відбулась ще в студентські роки, проте залицяльниця була трохи старша. За словами Ольги, це було в якомусь сенсі переслідування. Дівчина, що так хотіла з нею зустрітись, була дуже наполегливою.

“Вона зустрічала мене з роботи, вона писала мені багато повідомлень”, – згадує артистка.

Прихильниця казала, що все одно її знайте, навіть якщо Цибульська не з’явиться на побаченні. Врешті Оля погодилась зустрітись та все прояснити. Вона попередила, що симпатія не є взаємною, на цьому завзята фанатка заспокоїлась.

Ольга Цибульська розповіла про залицяння від дівчини
Ольга Цибульська розповіла про залицяння від дівчинидівчини

Фанати в Instagram

Зараз, як зізнається співачка, отримує багато повідомлень від хлопців, що набагато молодші за неї. Оля дякує своїм підписникам за такі прояви уваги та розкриває ще один неочікуваний факт:

“Мені батюшки, до речі, пишуть в дірект, священники”, – каже Цибульська

Святі Отці в Instagram вітають співачку з кожним релігійним святом. Є 2 священники, котрі постійно надсилають фото вітальних листівок, своїх садів та заходів сонця. За словами артистки, їй це гріє душу.

Чоловік Олі Цибульської

Нагадаємо, що Оля Цибульська знаходиться у стосунках вже 23 роки, 9 з яких у шлюбі. Донедавна її чоловік не з’являвся в медійному просторі, проте у 2022 році розповів чим займається та як реагує на чутки про роман своєї дружини з виконавцем Дзідзьо.

Ольга Цибульська розповіла про залицяння від дівчини
Ольга Цибульська розповіла про залицяння від дівчини

Чоловіка звати Сергій. Він займається бізнесом, що пов’язаний з молочною продукцією. Сергій разом з Олею дав інтерв’ю Аліні Доротюк, і якому чоловік поділився, що уникав публічності за власним бажанням, оскільки сфера його діяльності не вимагає від нього визнання та публічної слави.

Схожі статті