Його називають батьком, а її донькою: Репяхова прокоментувала велику різницю у віці з Віктором Павліком

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова з гумором прокоментувала різницю у віці з чоловіком та дала зрозуміти, що даний фактор не є перешкодою для щасливого сімейного життя.

Блогерка Катерина Репяхова досить часто спілкується зі своєю аудиторією в соціальних мережах, а тому не стала ігнорувати “закиди” підписників, що вона в парі з відомим співаком виглядає донькою, а він її батьком. Варто зазначити, що пара разом вже не один рік, а сама жінка раніше коментувала подібного роду питань, чи впливає дана різниця на їхні стосунки.

Репяхова прокоментувала велику різницю у віці з Віктором Павліком

Концертна директорка зізналася, що різниця з чоловіком майже в 30 років не становить ніякої проблеми в їхній сім’ї, і цього разу з гумором вирішила довести теж саме. Так, вже неодноразово Катерина стикалася з порівнянням “батько та донька”, а тому, зрештою, вирішила відповісти всім, хто так вважає та довести, що кохання різницею в 28 років існує.

29-річна дружина порадила користувачам вгамуватися, адже вони з Віктором проживають вже дев’яту осінь, а люди все ніяк не можуть заспокоїтися. До слова, Катерина знову намагалася натякнути, що думка коментаторів не впливає на їхні стосунки, так само як і різниця у віці.

Також блогерка оприлюднила світлини, де Віктор Павлік сидить у стильній шкіряній куртці та шоломі на байку, натякаючи, що він йде в ногу з часом. Схоже, що Віктор Павлік, попри те, що йому 57 років не відстає від сучасної молоді, намагається бути в тренді та не боятися експериментувати у власному іміджі.

Нагадаємо, що співак Віктор Павлік та концертна директорка артиста Катерина Репяхова узаконили свої стосунки шлюбом у 2020 році, а через рік у пари народився син, якого назвали Михайлом.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.