МастерШеф 12 сезон 6 випуск від 30.09.2023: хто з учасників покинув шоу – “Затупила і забула рецепт”

Хто покинув "МастерШеф-12" вже відомо. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися, хто з учасників на цей раз вилетів з кулінарного проєкту.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф-12” у 6 випуску від 30.09.2023. На цей раз з шоу вилетів Артем, так як не виправдав очікування аудиторії та суддів.

Хто покинув МастерШеф-12

У 6-му випуску не тільки учасники, але і судді шоу спробували себе в абсолютно новому жанрі. Мова йде про подкаст. Судді поділилися дорогоцінними рецептами, особистим досвідом на кухні та навіть згада історії з дитинства. Серед усіх цих історій учасники та команди мали почути не тільки інгредієнти, але і сам спосіб приготування рецептів.

Також не обійшлося без славнозвісної естафети. Учасники знову мали пройти випробування на швидкість, кмітливість і майстерність прийти першим. Перед стартом команди обмінялися капітанами, а ті, хто програв, вирішили відверто зливати учасника.

Учасники вже відмітили непрофесійність та не етичну поведінку деяких кулінарів, а втім, як завжди їхні враження, імовірніше за все, будуть суттєво відрізнятися від думок Ольги Мартиновської, Володимира Ярославського та Ектора Хіменеса-Браво. Зокрема глядачі вже неодноразово ділилися спостереженням, що деяким аматорам роблять поблажки, наприклад, через те, що вони вчилися у кулінарній школі у тих самих суддів.

Хто покинув “МастерШеф-12”
Хто покинув “МастерШеф-12”

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни виробництво нових випусків було призупинено. Втім, зараз шоу може похизуватися двома сезонами, які були успішно відзняті у період військових дій.

Хоча здавалося, що зйомки у таких умовах нереальні, продюсери довели зворотнє. Уся команда змогла створити безліч епізодів, не дивлячись на повітряні тривоги та вимкнення електроенергії. А випуски цілком та повністю присвячені війні і боротьбі за незалежність.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.