Остапчук та Полтавська відсвяткували першу річницю стосунків: прибирали та готували піцу – романтика вдома

Український телеведучий та шоумен Володимир Остапчук 4 жовтня відсвяткував першу річницю стосунків з 23-річною дружиною Катериною Полтавською. Як пара провела свій знаковий день?

Так, одна з найвідоміших та обговорюваних пар українського шоу-бізнесу відсвяткувала свою першу серйозну дату. 4 жовтня Володимир Остапчук публічно привітав молоду кохану Катерину Полтавську з річницею у новому дописі в соціальній мережі Instagram, а дівчина оприлюднила кадри зі святкувань їхнього пам’ятного дня.

Напередодні свого свята парочка вирішила урізноманітнити домашню атмосферу та оселитися в одному з розкішних готелів столиці. Катерина прагнула відпочити від дому в нових стінах, а тому мала прохання до працівників готелю знайти їм номер з рожевою ванною кімнатою. До слова, спочатку Остапчук з дружиною оселився у звичайному номері, утім, дівчина ввічливо домоглася переселення.

Остапчук та Полтавська відсвяткували першу річницю стосунків

Саме з тієї самої рожевої ванни готелю журналістка Катерина Полтавська оголосила новину, що з шоуменом відзначає рівно рік стосунків. На фото зізналася, як сильно його любить та подякувала за все, що її зірковий чоловік для неї робить. А далі пішли щирі побажання, теплі спільні кадри з поцілунками та обіймами.

Пара не приховує, що цінує час разом, а тому річницю вирішили провести в тихій сімейній атмосфері, поприбиравши у своїй кватирі та приготувавши маленькі піци, які нагадали їм часи зі шкільних років.

Остапчук та Полтавська відсвяткували першу річницю стосунків

Медійний чоловік у новому дописі поділився з користувачами в мережі архівними спільними світлинами з коханою та подякував їй за те, що вона навчила його вірити в людей, показала, як треба захищати власні цінності та цінує дружину за її почуття гумору та ставлення до світу.

Полтавська відреагувала на приємні вітальні слова від Остапчука, а тому в коментарях під дописом зізналася йому в коханні.

Щобільше, шоумен у першу річницю стосунків дивував дружину не тільки щирими зізнаннями. Володимир замовив букет квітів для Катерини, утім, він здався йому замалим й рішення було прийняте поїхати з нею до квіткового магазину, аби обрати інший.

Остапчук та Полтавська відсвяткували першу річницю стосунків

Схожі статті