Сімʼя попрощалася з Ніною Матвієнко: Мірзоян не міг дивитись на тещу, а Тоня озвучила її останнє бажання

8 жовтня стало відомо, що померла виконавиця, яка стала серцем української народної пісні. Ніна Матвієнко пішла з життя, але ніколи не піде з нашої памʼяті.

Черга бажаючих попрощатися з легендарною українською виконавицею Ніною Матвієнко була декількасотметровою. Від будівлі філармонії вибудувався неймовірний натовп. І тим не менш, усе пройшло дуже шанобливо, спокійно та без зайвих емоцій. І на це є доволі серйозна причина.

Безумовно, зірка залишила дуже цінний та важливий слід у серцях своїх слухачів, тож вони відчули гостру необхідність прийти та вшанувати її пам’ять. Зокрема на церемонію прощання прийшов Віталій Кличко, Стефанчук, який приніс свої співчуття від імені президента Володимира Зеленського та інші відомі постаті. Співчуття приймали вдівець співачка Петро Гончар, її дочка Тоня Матвієнко, онучка Уляна Матвієнко, а також зять Арсен Мірзоян, який за останні роки став їй наче рідний син.

Родина покійної Ніни Матвієнко провела її в останній путь

Родина попрощалася з Ніною Матвієнко

Примітно, що співак не дивився на свою покійну тещу та постійно озирався по сторонах. Петро Гончар проявив небувалу витримку, виглядав доволі холоднокровним і беземоційним.

Натомість Тоня Матвієнко сильно розчулила аудиторію, яка була присутня на церемонії. Зірка розповіла про останнє бажання своєї матері. Виявляється, Ніна Митрофанівна дуже не хотіла, щоб на її похороні плакали.

Країна та сім’я Ніни Матвієнко попрощалися з покійною. Як вшанували жінку, яка стала серцем української пісні

“Вона була моїм прикладом. У неї дуже велике серце. Вона і є Україна, – зізналася Тоня. – Дякую, що вона зробила такий внесок для України. Я буду слухати її пісні і знати, що вона поруч. Спасибі їй за все. Вона дуже просила, щоб на похованні ніхто не плакав. Просила, щоб згадали щось хороше”

Обличчя Уляни майже не було видно. Сини Ніни Митрофанівни також майже не потрапляли до кадру.

Нагадуємо, що раніше Наталія Могилевська заявила, нібито радила старшій колезі лікуватися, але вона відмовилася. Досі залишається загадкою, від чого саме померла Ніна Митрофанівна.

Схожі статті