Переможець “МастерШеф” Євген Клопотенко ошелешив зізнанням про стосунки: моногамія – це не про нього

Відомий український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко рідко висловлюється на тему свого особистого життя, проте у нещодавньому інтерв'ю чоловік зізнався - традиційна сім'я не для нього.

Наразі переможцю кулінарного реаліті-шоу “МастерШеф” Євгену Клопотенку 36 років. Чоловік рідко заявляє про свої стосунки публічно, але у інтерв’ю “Суспільному” розкрив певні деталі своїх планів на майбутнє.

За словами Клопотенка, стосунки обмежують його та заганяють в певні рамки.

“Це депресивно. Типова сім’я не відображає того, як я бачу своє майбутнє. Мені потрібна свобода, де я міг би розвивати свій потенціал”, – ділиться Євген.

Євген Клопотенко розповів про вподобання в особистому житті
Євген Клопотенко розповів про вподобання в особистому житті

Шеф-кухар є творчою людиною, тому не планує жертвувати своєю справою, заради стосунків. Проте він не виключає можливості романтичних зв’язків. Клопотенко хоче зустрічатись, мати дітей, але при цьому не втрачати свою індивідуальність. В його розумінні пара – це дві окремі особистості, а не половинки, що доповнюють одна одну.

“Я не хочу бути частиною стандартного шаблону”, – пояснив Клопотенко.

Також Євген зізнався, що нині у нього є дівчина, проте пара знаходиться у вільних стосунках. Євген пояснив – це означає, що кожен з партнерів може мати роман з декількома людьми одночасно.

Євген Клопотенко розповів про вподобання в особистому житті
Євген Клопотенко розповів про вподобання в особистому житті

“Зараз усі, можливо, подумають, що я нестійкий або несерйозний. Але я вважаю, що я можу мати стосунки з декількома людьми одночасно, якщо це приймається обома сторонами. Це для мене нормально” – підкреслив Клопотенко.

Чоловік має своє бачення щасливих взаємин між дорослими людьми та додає, що ніколи не зможе провести життя із однією. Він переконаний, що люди можуть перебувати в стосунках вдвох, втрьох, або з кількома партнерами, основне – це взаємна згода всіх учасників.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.