Легендарного Сергія Сивоху поховали: 54-річний гуморист важко хворів та давно не виходив на звʼязок

У мережі зʼявилася інформація про смерть легендарного коміка Сергія Сивохи. Однак, зараз преса не впевнена у тому, що дана новина відповідає дійсності.

Про раптову смерть 54-річного українського гумориста повідомила його землячка-письменниця Ганна Ревякіна. Дана новина одразу ж поширилася в пресі, після чого була спростована. При чому інформацією поділилися навіть деякі колеги шоумена в Україні, а згодом першоджерела самі й спростували все, заявляючи:

“Сивохо живий, але перебуває у вкрай тяжкому стані”

Легендарного коміка Сергія Сивоху поховали

Сергій Сивохо
Легендарного Сергія Сивоху поховали

І хоча зараз комік все ж таки живий, ситуація все одно вкрай погана. За словами Ганни Ревякіної, у Сивохо на тлі сепсису “розвинулася поліорганна недостатність”. Через це лікарі вже готові відключити його від апаратів, повідомили про це рідним, і саме звідси пішла чутка про його смерть.

Примітно, що новиною поділився навіть журналіст Олексій Суханов. Однак зараз поширення даного повідомлення вдалося зупинити.

Нагадуємо, що серйозні проблеми зі здоров’ям Сергій мав усе своє життя. В дитинстві йому діагностували бронхіт з астматичним компонентом, після чого лікували гормонамИ. Напевно, саме це спричинило сильний набір ваги. Вже в дорослому віці артисту повідомили, що 195 кілограмів йому можуть вилізти боком і змусили худнути.

“У 2017-му у мене раптом з нізвідки взялася виразка. Я просто почав втрачати сили, і не розумів, що відбувається. Я не міг підвестися. І коли мене забрала швидка, я на той час втратив три літри, вже не можна було проводити смугу і мені все це через стравохід, вибачте за подробиці, заварювали. Сказали, що давайте або худнути, або до побачення”, – зізнавався шоумен.

Тоді комік вразив усю Україну неймовірними результатами схуднення. Але вже на той час він переніс операцію і був у поганому стані.

Останні декілька років він не виходив на зв’язок і нічого про себе не розповідав. За словами рідних, він вже не був схожим на себе. Примітно, що ще 3 роки тому у чоловіка не задалася кар’єра, і його тихо звільнили, без зайвого шуму.

Схожі статті

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського: так живуть “МастерШефи”

Дивовижний факт, але всі домашні кухні суддів "МастерШеф" - Ектора Хіменеса-Браво, Мартиновської та Ярославського виконані в одному стилі. Таке почуття, що над ними працював один дизайнер.