Після новини про розлучення Полякова розповіла, що сталося між нею і чоловіком: “Він хоче іншого життя”

Знаменита українська співачка Оля Полякова вперше в житті розповіла про кризу в стосунках з чоловіком Вадимом через різницю у віці. Усі деталі в статті.

Минулого року мережею прокотилася гучна чутка про те, що Оля Полякова розлучається зі своїм чоловіком. Вона так і не підтвердилася, а пізніше співачка взагалі офіційно спростувала дану новину.

Вадим Буряковський намагався втекти з України
Оля Полякова розповіла, що сталося між нею і чоловіком

Втім, вона не стала приховувати, що негаразди у стосунках з її благовірним все ж таки є. Здебільшого вони з’явилися через тривалу розлуку подружжя. Поки Оля Полякова разом з дочками знаходилася за кордоном, її чоловік вчився жити по-новому в Україні. Воз’єднання хоча і пройшло бурхливо та радісно, але пізніше пара зрозуміла, що встигла змінитися, поки була окремо.

Оля Полякова розповіла, що сталося між нею і чоловіком

На щастя, Вадим та Оля досі кохають одне одного, щасливо живуть та навіть не заперечують можливості народження в них третьої спільної дитини. І тим не менш артистка розповіла, що зараз вона бачить нові проблеми у стосунках, яких раніше ніколи не було. Пов’язано це з різницею у віці. Як ніяк Вадим старший за свою кохану на 20 років.

Дана думка прозвучала в інтерв’ю Олі Дмитру Гордону.

“Це складно. Це складно тим, що коли тобі 23, а йому 40 – це дуже весело. Коли йому 50, а тобі 35 – це теж весело. Це ще нормально, – сказала співачка. – З іншого боку, у нас є така тема – він уже дорослий. Він уже трошки хоче іншого життя, а я ще кінь педальний. Я ще хочу кудись нестися, у мене шило в дупі. А він уже хоче поспати”

Нагадуємо, що кохання Олі Полякової та Вадима Буряковського розпочалося з заходу, на якому виступала співачка. Тоді вона була ще нікому не відомою, молодою та перспективною. Бізнесмен був одруженим, але дітей не мав, хоча дуже про них мріяв.

Врешті-решт, вони дуже сподобалися одне одному, але артистка одразу ж поставила ультиматум і змусила нового обранця покинути дружину. Досить скоро вона завагітніла. Сталося це через рік. Пара побралася і стала батьками. Коли Марія трошки підросла артистка почала підкорювати сцену і вдруге завагітніла, коли вже була знаменитою артисткою.

Схожі статті