Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу після весілля шукає втіху в інших жінках: “Я хочу сказати”

Колишній чоловік російської співачки Ані Лорак Мурат вразив зізнанням про непрості часи, які він нещодавно прожив, а також розповів, хто його підтримав.

3 місяці тому колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу зіграв розкішне весілля з українкою Лілією Реус. Цього дня пара чекала 2 роки, адже пропозицію руки і серця жінка отримала 2021-го.

До речі, майже одразу після того як поповзли чутки про те, що він повернувся до своєї колишньої дружини-співачки. Що саме тоді відбулося між закоханими достеменно невідомо, але подейкували, що пара разом не була, як раптом помирилася та вирішила побратися.

Мурат Налчаджиоглу після весілля шукає втіху в інших жінках

Мурат Налчаджиоглу видалив фотографії з новою дружиною
Мурат Налчаджиоглу після весілля шукає втіху в інших жінках

Торжество провели на відкритому повітрі. Для обраниці бізнесмена це також було друге весілля у житті, але подейкують, що ці стосунки вже добігають свого кінця. Що ж сталося?

Днями новоспечена дружина Мурата видалила з особистої сторінки статус його дружини, а також усі спільні фотографії з ним. Через декілька годин так само вчинив і бізнесмен. При цьому жодних коментарів жодної сторін не надійшло.

В цілому Мурат поводився дуже стримано і майже не проявлявся в інформаційному просторі. Аж ось чоловік опублікував у своєму мікроблозі фотографію з рідними сестрами. Виявляється, чоловік прожив доволі непрості часи, які включали операцію та роботу над емоційним станом. І тоді поруч з ним були саме родички. Про дружину він не сказав ні слова.

Мурат Налчаджиоглу після весілля шукає втіху в інших жінках

“Після тижня реабілітації, невеликої операції, медитації, чистки души та тіла, і нарешті стрижка в барбершопі, мої янголята. Я хочу сказати дякую людям, які написали мені хоча б одне слово. Я навіть хочу сказати спасибі тим, хто не писав, усі можуть бути зайнятими, я це розумію і це дуже нормально. Я в порядку, сильніший, ніж коли-небудь”

І про імовірне розлучення з Лілією Реус Мурат знову не сказав ані слова, але натякнув, що все не дуже добре. Як ніяк, але чоловік зазвичай реагує на новини, що стосуються його обраниці.

Схожі статті