Чотири сестри залишились без чоловіків: Ауріка Ротару розповіла про карму, яка переслідує їхню родину

Відома українська вокалістка та рідна сестра Софії Ротару Ауріка Михайлівна розповіла про карму, яка переслідує усіх її сестер, включаючи її саму.

Вірним фанатам Софії Михайлівни Ротару давно відомо, що найбільшою трагедією в її житті стала втрата коханого чоловіка Анатолія Євдокименко. З тих пір пройшло 20 років, але місце благовірного артистки не зайняв ніхто. Примадонні приписували найрізноманітніші романи з молодими музикантами, але насправді жоден з них артистка не підтвердила ні офіційно, ні своєю поведінкою. Жодного фото папараці, жодного необережного зізнання.

Ауріка Ротару розповіла про карму, яка переслідує їхню родину

Молодша сестра Софії Ротару Ауріка спростувала чутки про проблеми зі здоров'ям у співачки
Ауріка Ротару розповіла про карму, яка переслідує їхню родину

Легенда української естради регулярно приходить на кладовище, щоб відвідати свого коханого, який пішов з життя настільки раптово. Нагадуємо, що Анатолій Євдокименко пережив низку інсультів, але після останнього пішов з життя.

У цьому питанні найкраща артистку можуть зрозуміти її рідні сестри, які також залишилися без коханих чоловіків. Наприклад, Ауріка можна сказати повторила долю своєї родички. Вона також була до нестями закохана в свого обранця, і також втратила його занадто рано.

“І Ліда, і Зіна теж. Чотири сестри – і всі залишилися без чоловіків. Мій чоловік був для мене дуже щедрим, добрим, розумним. Настільки він був для мене ідеальним, що всі ці роки після його відходу я розуміла, що такої людини більше 3 жовтня було 18 років, як його не стало”

Примітно, що раніше Аурелія також розповідала про те, що неймовірно вдячна свому чоловіку за ту кількість нерухомості, яку він придбав за життя. Мовляв, завдяки цьому вона назавжди забезпечена жінка, так як має можливість здавати квартири в оренду. В незалежності від того, чи є концерти, чи їх немає, наскільки Ауріка працездатної чи взагалі може щось робити, вона завжди отримує доходи саме з нерухомості. Про це зірка розповіла якраз у розпал пандемії. Тоді Софія Михайлівна плакала через те, що не може виросту виступати перед своїми фанатами, а Ауріка на собі відчула усі мінуси цієї епохи, коли можливості заробляти просто не було.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.