Вже наївся високої кухні на “МастерШеф”: Ектор Хіменес-Браво засвітився с хот-догом на заправці

Незмінний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво активно веде свою сторінку в Інстаграмі. Звичайно що, окрім постів, про ситуацію в Україні шеф-кухар викладає цікаві рецепти страв.

А нещодавно Ектор Хіменес-Браво виклав на своїй сторінці в Інстаграм відео, в якому він дегустує хот-доги.

Ектор Хіменес-Браво засвітився с хот-догом на заправці
Вже наївся високої кухні на МастерШеф: Ектор Хіменес-Браво засвітився с хот-догом на заправці

Чим викликав жваве обговорення під своїм постом. Підписників дуже цікавило, де саме він коштує хот-доги. Інтрига тривала недовго, коментар від ОККО з наступним запрошенням на дегустацію фермерських бургерів дав зрозуміти, хто замовник цього відео.

Ектор дегустує хот-доги на заправці ОККО
Ектор дегустує хот-доги на заправці ОККО

Дегустація складалась з чотирьох позицій. Все пройшло швидко та з невеликим гумором. Відразу відчувається професіоналізм майстра. Його смакові рецептори зуміли відчути всі нотки у “багатоголосій симфонії” булочки, сосиски, кетчупу, майонезу, гірчиці та приправ.

Ектор швидко призначив призові місця всім хот-догам, а хот-дог, який зайняв перше місце в рейтингу – Хіменес-Браво з’їв весь. Так от, перше місце – отримав жирний хот-дог. Друге – хот-дог з травами та спеціями. Третє місце дістав баварський хот-дог, а четверте, останнє місце, зайняв хот-дог з молочною сосискою.

Позитив, який йде від Ектора – мимоволі заряджає оптимізмом. Компанію Ектору склала його улюблениця Лупіта – невелика кароока собачка породи “бельгійський грифон”. Невідомо, чи безпосередньо вона приймала також активну участь в дегустації, але прогулянку по території закладу – точно отримала.

Зазвичай дегустації з Ектором проходять не в такому форматі, а набагато масовіше та масштабніше. Попередня дегустація встановила рекорд України за кількістю шматочків торта: 30 тис. порцій. Ектор Хіменес-Браво влаштував рекордну дегустацію Київського торта. Також варто зазначити, що з початку повномасштабної війни він разом зі своєю ресторанною командою постійно готує для захисників різні страви та смаколики, проводить майстер-класи для дітей військових та організовує благодійні вечері.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.