Екс-дружина Потапа Ірина Горова заявила про недовготривалі відносини з молодшим на 20 років виконавцем OTOY

Ірина Горова, після розриву з відомим репером та продюсером, довгий час була самотня. Проте, зараз в житті жінки з'явився молодий залицяльник.

Українська продюсерка Ірина Горова раніше працювала в банківській сфері. Проте, задля свого тодішнього чоловіка Олексія Потапенка, змінила професію. Пара розлучилася у 2016 році. Але Ірина, так і не повернулася до старої роботи. Жінка знайшла своє покликання та активно розвивається у сфері шоубізнесу.

Ірина Горова розповіла про роман з репером OTOY
Ірина Горова розповіла про роман з репером OTOY

Одним з її підопічних став молодий співак OTOY. В інтерв’ю для YouTube каналу “Forbes Ukraine” розповіла про деталі співпраці. Жінка запевнила, що не вкладає кошти в репера, але вкладає свій час. На думку жінки, час професіонала дійсно важлива та дає поштовх до розвитку молодих та не досвідчених виконавців.

“Я не вклала в нього жодної копійки. Я дала свій час, хоча це також дуже великий потенціал і своєю експертизою його підсилила. Не обов’язково потрібно вкладати гроші, щоб збільшити популярність артиста. Просто, його потрібно правильно направити, дати досвід і він буде рухатися вперед”, – розповіла Горова.

Ірина Горова розповіла про роман з репером OTOY
Ірина Горова розповіла про роман з репером OTOY

Проте, 25 річного OTOY та 45 річну Ірину поєднує не тільки співпраця. Подейкують у пари роман. Вони часто з’являються на світських заходах разом та публікують спільні фото. Наприклад, Горова на своїй сторінці в інстаграм виклала допис про відвідини фестивалю “Брудний пес”. На одному з відео усміхнена жінка в обіймах молодого репера.

Ірина Горова розповіла про роман з репером OTOY
Ірина Горова розповіла про роман з репером OTOY

В одному з відео YouTube каналу “BespaLOVmedia” блогер Богдан Беспалов зачитав зізнання про стосунки пари від особи з їх оточення. За словами блогера, особа, що надала інформацію, входить до близького оточення зірок. Вона запевняє, OTOY просто користується почуттями Ірини.

“Він дуже вмілий маніпулятор. Зачаровує сотою, а потім використовує людину у власних цілях. Іра робить для OTOY усе, виконуючи кожну його забаганку. Колега Іри розповіла, що Горовій довелося докласти чимало зусиль, аби з листу виступів на Євробаченні з сету українських артистів прибрали Альону Альону та замінили на OTOY. Знаючи Славу, він просто використовує Ірину і отримує максимум з цього роману. І фізичне, і емоційно захоплення OTOY, заганяють Горову у пастку, але вона це зрозуміє вже запізно”, – повідомив анонім.

Офіційного підтвердження стосунків пара не надавала. У своєму Instagram Ірина виклала пост, у якому рекламує нову пісню OTOY “Недовготривалі відносини”.

Схожі статті