Дан Балан повертається до найголовнішої жінки у своєму житті, і це не Тіна Кароль: не знайшов їй заміну

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан зробив заяву, яка ощасливила усіх його шанувальників, адже чоловік повертається до Молдови. Детальніше в статті.

Як відомо, знаменитий виконавець Дан Балан вже багато років не живе на своїй батьківщині. Здебільшого він мешкав у Сполучених Штатах Америки. Однак, його помічали в Туреччині та Румунії. Родина зірки, зокрема матір та сестра працюють та перебувають в Молдові.

Дан Балан повертається до найголовнішої жінки у своєму житті

65-річна мама Балана Людмила показала розкішну фігуру на пляжній пінній вечірці
Дан Балан повертається до найголовнішої жінки у своєму житті

Шанувальник артиста прекрасно знають, що не тільки Дан у сімействі балонів побудував успішну медійну кар’єру. Так, його мама Людмила активно виступає на сцені, а також доволі затребувана на корпоративах. Сестра Сонда здебільшого працює на телебаченні.

І хоча зірка з великою повагою ставиться до Батьківщини, так сталося, що в Кишиневі він не виступав продовж 5 років. Нещодавно Дан оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що він наважився возз’єднатися зі своєю матір’ю на естраді і виступить з нею на одному концерті, який буде влаштований у столиці Молдови. Звісно, шанувальники були неймовірно раді цій новині, адже для них вона дійсно грандіозна.

Нагадуємо, що після 24 лютого Дан Балан повідомив про свою проукраїнську позицію, після чого навколо нього була інформаційна тиша. Минулого року також стало відомо, що тоді він перебував в Києві, про що не розповідав своїм підписникам. Чоловік декілька тижнів намагався виїхати за кордон, що врешті-решт в нього все таки вийшло.

Декілька місяців тому Тіна Кароль завітала у Кишинів з концертом, на якому побувала Людмила Балан. Артистка привітала колегу прямо зі сцени, а також заявила, що її син — найкращий чоловік на світі. Дан Балан на дану заяву ніяк не відреагував, і в інформаційному просторі її проігнорував. Цілком можливо, що усе подальше спілкування просто відбувалося у приватному листуванні чи розмові.

Примітно, що реакція Людмили також залишилася для українців загадкою.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.