Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла, як познайомилася з роботою на ТБ – досвіду набула в “ТСН”

Дружина українського телеведучого Григорія Решетніка Христина розповіла про навчання в університеті та з чого розпочалася її кар'єра на ТБ. Спогадами вона відверто поділилася з прихильниками.

Христина Решетнік з власного досвіду знає, як важливо набути практичні навички, аби опанувати професію, яка є до душі. Звичайно, теорія є невіддільною складовою навчання, утім, варто правильно вміти застосувати їх в роботі.

Так, блогерка пригадала своє студентське життя та з чого розпочала свій професійний шлях. Вона відповіла на питання від користувачів соціальної мережі Instagram, чи подобалося їй навчатися на журналістиці в КНУ ім. Тараса Шевченка.

Христина Решетнік поділилась секретом видалення волосся
Христина Решетнік розповіла, як познайомилася з роботою на ТБ

Дружина ведучого зізналася, що їй подобалося вчитися, оскільки університет Шевченка – це один з найпрестижніших навчальних закладів країни, з прекрасним викладацьким складом та яскравим студентським життям.

Христина підкреслила, що багато її однокурсників працюють за фахом та стали дуже успішними. Однак додала, що практика завжди важливіша за будь-яку теорію, особливо, коли мова йде про журналістику. Основні навички вона здобула вже на роботі, коли з 3 курсу стала частиною команди “ТСН”.

Христина Решетнік розповіла, як познайомилася з роботою на ТБ

Нагадуємо, що дружина знаменитого ведучого пригадала історію їхнього знайомства. Зустрілася майбутня пара на роботі. Христина відразу неабияк сподобалася Григорію, тож чоловік запросив її на побачення. Відтоді й почався розвиток стосунків майбутнього подружжя.

Христина зізналася, що спочатку неохоче погодилася на зустріч з Григорієм, мовляв, було зовсім не до того. І ось вона вже 15 років щаслива, що таки наважилася піти на те перше побачення.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.