Чоловік відвіз до міста мрії дружини свою маму і залишив кохану без свята: реакція дружини не забарилася

Чоловік зрадив дружину і сподівався на пробачення.

Історія сталася саме на мій день народження. Мене звуть Діана і 25 грудня мені виповнилося 27 років. У мене був чоловік Павло і є донька Іринка та син Віталій.

Пам’ятаю, колись я їздила з подругами до Австрії і буквально закохалася у її столицю – Відень. З того часу я мріяла потрапити туди на Різдво і, заодно відсвяткувати там день народження.

Мої батьки не могли собі дозволити таку розкіш, тому я поставила собі за мету самій влаштувати собі свято у місті моєї мрії. Так і сталося. Але про все по порядку.

Щаслива родина
Щаслива родина

Мій колишній чоловік знав, про який подарунок на свята я мріяла найбільше. І він пообіцяв виконати мою мрію. Я терпляче чекала, працювала і виховувала 4-річних Іринку та Віталіка.

Одного разу Павло прийшов додому неймовірно щасливий, але причини не розповів. Я тоді вирішила, що у нього налагодилися справи на роботі, але сама не розпитувала.

Проте за кілька днів до свят він взяв речі і сказав, що має поїхати на кілька днів. Я тоді нічого не запідозрила, адже у чоловіка часто були відрядження по роботі. Але насторожило мене те, що його поїздка співпала з періодом свят. Я, звісно, сказала йому про це, але Павло, за звичкою, махнув рукою і сказав. що це щось термінове.

Звісно, я засмутилася, адже свята ми завжди відзначали разом, незважаючи на роботу і будь-які справи. Проте через кілька днів я все зрозуміла.

Саме тоді, на мій день народження мені по відеозв’язку зателефонували колишні чоловік та свекруха. Я взяла трубку і на фоні побачила улюблене місто і почула різдвяні мотиви.

Я дуже засмутилася і швидко скинула виклак. сказавши, що у мене щось на кухні готується. Почувалася я розчавленою і зрозуміла, що свято безнадійно зіпсоване. І саме тоді, коли я готувалася провести день з дітьми, обклавшись всякою шкідливою їжею і дивлячись дурні сльозливі фільми, мені зателефонувала подруга і запропонувала поїхати з нею покататися на лижах.

Я намагалася відмовитися, проте забула, що Світлана дуже вперта. Якщо вона щось придумала, то піде до кінця. Поки я панічно намагалася усвідомити що відбувається, подруга вже дзвонила в домофон.

Впустивши Світлану, я почала шукати одяг для себе і дітей. Не знайшовши нічого, ми з дітьми просто одяглися потепліше з тим, щоб все взяти на прокат. Так, подруга влаштувала мені незабутній день народження, а моїм дітям – Різдво.

Проте було образливо розуміти, що чоловік подарував мамі поїздку до міста моєї мрії. Про все це я розповіла світлані, коли ми сиділи у затишному кафе і пили каву з тістечками.

Різдвяний Відень
Різдвяний Відень

Дівчина вислухала мене, потім кілька хвилин уважно дивилася і видала таке. чого я від неї ніколи не очікувала почути. Ця дівчинка-відмінниця з ідеально роботою і відносинами запропонувала мені покинути зрадника.

Від почутого я захлинулася кавою і довго не могла повірити власним вухам. Потім Світлана, щоб остаточно мене добити розповіла про мого чоловіка таке, від чого я ледь не посивіла.

Виявляється, у мого благовірного була якась дівчина, з якою у нього був роман і з якою він хотів одружитися, покинувши мене і дітей. Я попросила відвезти нас додому, щоб наодинці обміркувати почуте.

Через кілька днів повернувся щасливий і задоволений відпочинком Павло зі своєю мамою. І поки вони радісно ділилися емоціями від поїздки, я обмірковувала, як їх пошвидше спровадити не лише з дому, а й з життя.

Не буду розповідати про всі подальші події, але вони зникли з нашого з дітьми життя назавжди.

А мрію відсвяткувати день народження і свята у Відні я таки здійснила, але лише з дітьми. І зв’язуватися з чоловіками поки не хочу. Я щаслива, адже у мене є група підтримки у вигляді дітей і подруги, про таланти якої я дізнаюся все більше і більше.

Схожі статті

Сіамські близнючки розповіли про їхні романи: одну приваблюють чоловіки, а друга в них не зацікавлена

19-річні Міа та Лія розуміють, що приватне життя має залишатися приватним. Але щоб незнайомці не турбували інших, вирішили розповісти про те, як це - бути сіамськими близнючками.