Родичі відгодовують 250-кілограмову дівчину, аби забрати собі її квартиру: проживе не довше 35 років

Від цієї історії волосся стає дибки, адже вона в черговий раз підтверджує, що жага наживи перекреслює все святе, що є в людях.

Героїню нашої сьогоднішньої статті звуть Христина Кашнякова, їй зараз 29 років, однак через ожиріння вона не може жити повноцінно. Дівчина важить 250 кілограмів, насилу пересувається самостійно, а лікарі прогнозують їй дуже невтішне найближче майбутнє, якщо та не схудне.

Зайва вага привела до безлічі відхилень від норми в організмі, в результаті цього Христина ризикує померти незабаром від ряду важких хвороб, проте рідні не поспішають підтримувати її на шляху до стрункості.

Кашнякова з’явилася в шоу “Андрій Малахов. Прямий ефір“, де розповіла, як дійшла до такої позначки на вагах. Виявилося, причиною всьому особисті проблеми, які вона успішно заїдала. Рідну матір посадили до в’язниці через наркотики, батько помер рано, тому дитина росла в прийомній сім’ї.

Христина Кашнякова в програмі Андрія Малахова

Як розповідала дівчина, вже в шкільні роки хлопчики дражнили та ображали її через таку комплекцію. З цієї ж причини Христину кинув чоловік Андрій, який пішов до більш стрункої обраниці. Примітно, що навіть коханка співчуває суперниці. Вона вважає, що родичі заохочують спосіб життя Кашнякової з меркантильних причин:

“Якщо сім’я її так годує, напевно, хоче, щоб вона померла, щоб отримати квартиру”.

Малахова торкнула біда Христини, тому шоумен познайомив її з відомим фітнес-тренером, яка всього за місяць допомогла підопічній скинути 26 кілограмів.

Кадр з програми Андрія Малахова

Дівчина виявилася непростою клієнткою, адже навіть професіонал хотів відмовитися від роботи з нею — та постійно плакала і здавалася, робила вигляд, що задихається. Але з першими ж помітними результатами Кашнякова нарешті втягнулася, хоча міцно взяти себе в руки їй досі складно.

Схожі статті

Сіамські близнючки розповіли про їхні романи: одну приваблюють чоловіки, а друга в них не зацікавлена

19-річні Міа та Лія розуміють, що приватне життя має залишатися приватним. Але щоб незнайомці не турбували інших, вирішили розповісти про те, як це - бути сіамськими близнючками.