Хлопчик копав тунель під землею впродовж 6 років через образу на маму: що підштовхнуло його до підкопу?

Хтось зачиняється у кімнаті, коли ображається на маму, а хтось риє тунелі.

Нещодавно звичайний іспанський юнак Андреас Канто став справжнім героєм мережі. Справа в тому, що хлопець продовж шести років копав тунель і зробив з нього справжнє приміщення.

З чого почалася історія?

Ця історія почалася, коли хлопцю було лише 14 років. Андрес дуже хотів вийти погуляти з друзями і обрав для цієї події новий спортивний костюм. Його мама не дозволила вийти у такому вигляді і наказала йому перевдягтися. Хлопець розлютився і зачинився в кімнаті, а потім вирішив зробити підкоп. Так розпочалася його пригода.

Андреас на сходах свого тунелю.

Згодом хлопець почав виливати увесь свій гнів саме на копання. Кожен день ввечері він витрачав свій час на те, щоб збільшити тунель. Згодом до нього приєдналися і друзі. Хлопці спочатку зробили одне приміщення, а потім додалося інше.

Підкоп Андреаса.

Зараз тунель виглядає як повноцінна квартирка у землі. У хлопця є спальня та зала. Там вони проводять свій час. І звісно ж вона прикрашена різноманітними тінейджерскими штуками.

Зараз головному герою статті вже 20 років, але він все ще продовжує кружляти навколо свого творіння. Також варто додати, що хлопці почали навіть застосовувати технології у своїй справі. На маму він давно не ображається, але його хатинка досі є для нього головною.

Андреас Канто.

До речі, під час дощу там не солодко. Уся вода стікається до низу, а також заповзають різноманітні комахи та земноводні. Втім, Андреаса це не засмучує і він обожнює своє свій особистий простір, які він влаштував на подвір’ї.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.