Дівчина закохалася у Boing 737-800. Нічого нового, Мішель, попліткують – і забудуть

Зрештою, «відірватись від землі під крилом авіаліній» − це нормально, − скажете ви. − Цього періодично хоче кожен, але, щоб заміж за Боїнг – це вже занадто… Та є стан, коли грані стираються, парадигми не працюють, а звичні предмети і явища набирають іншого змісту. Це стан закоханості.

Тридцятирічна симпатична мешканка Берліну Мішель Кобке зізналася у Інстаграмі у коханні до Boing 737-800. Про це розповідає Joinfo.ua.

Мішель стверджує, що закохалася в літак з першого погляду ще у 2014 році. Її захоплюють його крила і реактивний двигун. Та так, що дівчина сподівається коли-небудь поєднатися з ним шлюбними узами.

Виглядає це і справді дуже дивно. Але, особисто знаю жінку, яка зізналася, що  коли тулиться до дуба і говорить з ним, як з людиною, то відчуває збудження. І цей зв’язок у неї з одним конкретним  дубом.

На світлинах в Інстаграм Мішель притискається до Боїнга і навіть цілує його в обшивку.  Вона називає літак своїм любим і каже, що її мрією є переїхати  до нього в ангар, щоб жити разом.

А що, з милим і в курені…, − не про це? Просто у однієї милий – з чорними вусами, а у іншої – той, у якого розмах крила 34.3м. А коли жінка терпить десятиліттями побої від чоловіка-пияка чи хамство з його боку і при цьому каже: «А я його кохаю», це не те саме?

Природа такого почуття однакова. Про неї гарно сказано в іншій відомій пісні : «А любовь, она и есть − только то, что кажется» (мовою оригіналу – рос.).

Не дивуйтеся і, головне, не шкодуйте симпатичну продавчиню з Берліну – її, принаймні, ніхто не б’є. А, кохання… воно часто минає.

А Boing 737-800 і направду чарівний.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.