Прихильники Андреа Бочеллі з нетерпінням очікують прем’єри нового альбому «Believe»

Всесвітньо відомий тенор оголосив датою виходу в світ нового альбому 13 листопада 2020 року. На створення альбому його надихнули три теологічні чесноти християнства: Віра, Надія, Любов.

«Але це також три незвичайні ключі, які приводять до відчуття сенсу і реалізованості в житті кожного з нас», — поділився Бочеллі. Про це читаємо у католицькому Інтеренет виданні  (https://credo.pro)

Ідея записати альбом виникла у вокаліста після позитивного резонансу на концерт у порожній залі Міланського собору — найбільшого храму Італії у Великодню неділю, під час апогею коронавірусу.

Андре Бочеллі поділився, що до альбому «Believe» увійшли написані ним самим версії «Ave Maria» i «Padre Nostro». Прискіпливий слухач знайде там пісню «Amazing Grace», записану разом з американською блюграс співачкою Елісон Краус та два твори, записані разом з італійською оперною співачкою Чечилією Бартолі, раніше непублікований твір Енніо Морріконе й композицію «Gratia plena» із саундтреку останнього фільму про Фатімські об’явлення.

Aндреа Бочеллі з родиною
Aндреа Бочеллі з родиною

Андреа Бочеллі є практикуючим католиком. Після згаданого концерту у храмі він висловив сподівання, що «концерт був нагодою для спільної молитви через музику». Трансляцію подивилися понад 2,8млн глядачів.

З улюбленою собачкою
З улюбленою собачкою

За час кар’єри Андреа Бочеллі продав понад 90 млн своїх альбомів в усьому світі. У час пандемії через власний Фонд відомий італієць збирає кошти для підтримки лікарень,  у яких перебувають хворі на короновірус.

Під час прогулянки верхи на коні
Під час прогулянки верхи на коні

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.