Щасливе дитинство: 10 світлин, які вас заставлять посміхнутися

Діти - досконалі, їхні чола ще пам'ятають поцілунок Бога. Вони винахідники і дослідники, першовідкривачі і першопрохідці, учні і вчителі одночасно. Вони усе знають і знають, що нічого не знають. Вони плачуть, а за мить сміються. І нам, дорослим, ніколи не наздогнати їх у щирості і безпосередності. І навіть у любові, бо їхня любов без умов і кордонів.

На усіх поданих нижче світлинах діти знаходяться у періоді раннього віку. Цей вік деякі вчені вважають настільки сейозним і важливим для психічного розвитку майбутньої дорослої людини, що може у певних речах накласти відбиток на усе подальше життя.

Я також вже великий. Хочу, як тато з мамою

Психолог Е.Еріксон вважає, що у цьому віці дитяча чутливість проявляється у бажанні спілкування з іншими членами родини, у потребі позитивних емоцій і всезагального визнання.

Ну, скільки вже можна ті зошити перевіряти?

У віці раннього дитинства формується почуття довіри до людей і закладаються основи оволодіння тілом, мовою, перші проби предметної діяльності.

А он у Мальвіни також блакитне волосся

Ну, що ж ти такий нетанцювальний, а ще мав би літати

З’їли разом моє, а тепер я сам швиденько з’їм твоє

У цьому віці діти дослідники і винахідники одночасно. У них гіперактивно працює пам’ять і уява. З’являються перші ознаки усвідомлення себе особистістю.

Дівчата, я в шоці, вона нами нехтує

Тому так важливо сприймати їх поведінку спокійно, без крику і незадоволення.

Нічого, що витинанки закінчилися. Це ще краще

А навіть навпаки, потрібно вітати усе, що діти у цьому віці роблять.Тоді їхня психіка у майбутньому буде стійка і здорова.

А тато любить яєчню зі  скількох яєць?

Допоможу мамі з тістом, а то вона все сама…

 

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.