Актриса, продюсер Олена Кравець: жінка, яка любить і яку любить життя

Доволі довго вона була єдиною жінкою в творчому колективі «Квартал – 95». Її краси, жіночності, чарівності, таланту і почуття гумору вистачало на багато-багато програм. Але для Олени Кравець надійшов час, коли мало народитися щось більше – так виник «Жіночий квартал».

Олена Кравець виросла зі студентського КВК рідного Кривого Рогу, як і всі кварталівці. Але до того, як у 1998 році прийшла працювати у Квартал-95 уже спробувала себе у якості ведучої на радіостанції «Радіо-Система».

В студії «Квартал – 95» талант Олени заблищав усіма гранями: тут і участь у написанні програм з авторськими жартами, і дуже вдалі пародії і продюсування.

Олена Кравець з Володимиром Зеленським
Олена Кравець з Володимиром Зеленським

Найбільш яскраві і такі, що запам’яталися, пародії Олени – Олег Винник, Віра Брежнєва і Юлія Тимошенко, яку вона відіграє в сценках політичної сатири.

У документальному фільмі «Легенда. Людмила Гурченко», продюсером якого була Олена, за викликом долі глядачі востаннє побачили улюблену актрису живою.

Але найбільшим її проєктом, звичайно, став «Жіночий квартал». Про нього вона висловилась, що є речі, на які чекаєш усе життя.  Тут вона змогла «відігратися» на усіх чоловічих жартах, які їй доводилося ковтати упродовж довгої самотності в «Кварталі-95». Тут народилися образи, які вона сама не встигла зіграти, тут вона зустріла колег, товаришок і однодумців, про яких може тільки мріяти творча жіноча особистість.

Попри те, що Олена дійсно надзвичайно талановита і популярна актриса, вона, перш за все, жінка.

У свій час вона вийшла заміж за Сергія Кравця, який у стідії був виконавчим директором. Вони мають троє дітей. Двоє близнят Іванко і Катруся народилися  у серпні 1016 року. А старшій Маші уже 17.

Олена Кравець кілька разів потрапляла у різних номінаціях у списки вітчизняних таблоїдів. А у 2010 за версією журналу Viva її визнано найкрасивішою громадянкою України.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.