Хрумкі зовні та ніжні всередині: готуємо м’ясні котлети з кабачками

Такий варіант неймовірно смачних м'ясних котлет з додаванням кабачка замість картоплі або хліба обов'язково сподобаються всій сім'ї. Розповідаємо, як їх приготувати соковитим всередині та хрумкими зовні.

Рецепт м’ясних котлет з кабачків

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 150 грамів кабачка
  • 500 грамів фаршу (свинячо-яловичий)
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 0,5 чайні ложки суміші спецій для фаршу
  • 20 грамів петрушки
  • 100 грамів панірувальних сухарів
  • 150 мл рослинної олії для смаження
М'ясні котлети з кабачками
М’ясні котлети з кабачками

Візьміть кабачок, зніміть шкірку та видаліть все насіння, якщо він немолодий. Якщо ж у вас кабачок молодий — чистити не потрібно. Натріть на середній терці. Оскільки кабачки дуже соковиті, їх варто віджати від соку і лише потім з’єднати з фаршем. У ємність з фаршем та кабачком додайте дрібно порізаний кубиком цибулю. Туди ж додайте дрібно нарізану зелень петрушки, спеції для фаршу, сіль та перець.

Оскільки до цього фаршу не додається яйце, варто дуже ретельно його відбити, щоб консистенція фаршу стала однорідною та щільною. Для цього підніміть фарш та з силою киньте назад в миску. Зробіть це декілька разів. Воно має бути добре відбитим ще для того, щоб отримати м’який та ніжний смак страв.

Коли фарш буде готовий — сформуйте невеличкі котлети. Кожну з них обваляйте в панірувальних сухарях — за бажанням. Але так зовні котлети будуть дуже хрумкими. Далі розігрійте на пательні рослинну олію і обсмажте котлети з обох сторін. Ви майте отримати красиву золотисту скоринку. На це піде близько 10 хвилин. М’ясні котлети з кабачків готові! Подавайте з улюбленим гарніром.

Приємного апетиту! Така страва обов’язково сподобається всій сім’ї.

Схожі статті

Додайте це в тісто – і пиріжки вийдуть м’які та еластичні. Рецепт пиріжків з сиром та кропом на кожен день

Спробуєте приготувати ці запашні пиріжки вперше і більше не зможете про них забути. Пропонуємо до вашої уваги рецепт смажених пиріжків з сиром та кропом.

Потрібно лише кілька інгредієнтів: лінива, але дуже смачна вечеря з борошна та картоплі – так їдять італійці

Італійці знають як приготувати дійсно смачну та вишукану страву з компонентів, які є під рукою. Рецепт однієї з таких страв ми вам розповімо.

Зробіть це на самому початку – і перловка буде набагато смачнішою. Лайфхак, як готувати розсипчасту крупу

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування справді смачної перлової каші. З цією хитринкою діти проситимуть готувати перловку мало не щодня.

Це щось дуже смачне: куряча печінка по-берлінськи. Готувати швидко та просто – є секретний інгредієнт

Щоб куряча печінка вийшла ще ніжнішою та ароматнішою, німці додають до неї один секретний інгредієнт. Що саме, дізнаєтесь далі у рецепті. Приготуйте в себе дома та обов'язково запросіть друзів.

Велика “лінива” піца на заливному тісті – економ-варіант. Готується просто, а продукти доступні для кожного

Пропонуємо до вашої уваги швидку домашню піцу на заливному тісті. Це універсальний перекус, який можна готувати з будь-якою начинкою на ваш смак.

Горох не замочуємо і не додаємо соду: все набагато простіше і швидше – приготуйте і вийде справжня смакота

Часто господині відмовляються від приготування такого корисного та бюджетного продукту, як горох, суто через те, що він довго піддається термічній обробці.